Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кире врскии кај Серпико ќе фаќаме бан да ти тури ако кикснеме:pipi:
Брат последната ја изгубивте од нив 1 - 2 сеа ке им се одмаздите затоа ке ја играм,не игра меси ама затоа ибра е тука нз што толку се плашите:toe:

шо е нервозата, кој ќе игра кој не
ние финале Лига на шампиони знаете со која одбрана игравме?

Пујол-ТУРЕ-Пике-Силвињо

па тепавме :)

А за нападот имаме еден доста квалитетен играч, Педро... кој не е доволно достоен да го замени Меси, но има квалитети за тоа :smir:

Еспањол годинава се дрва така да секако очекувам победа, но може да не биде лесно, бидејќи сепак е ова градско дерби. Мотивите кај нив ќе бидат огромни и затоа мора да се одигра со максимално ниво.

Еспањол секогаш биле тежок противник на Барса.
Многу пати сме губеле или сме играле нерешено со нив кога не требало, се сеќавам (дали беше 2004 или 2005 не памтам точно) кога од нив ја изгубивме титулата во последните минути, кога ни бапна Тамудо тогаш гол, и Реал ја зеде титулата заради тој натпревар.

Еспањол секогаш биле тежок противник на Барса.
Многу пати сме губеле или сме играле нерешено со нив кога не требало, се сеќавам (дали беше 2004 или 2005 не памтам точно) кога од нив ја изгубивме титулата во последните минути, кога ни бапна Тамудо тогаш гол, и Реал ја зеде титулата заради тој натпревар.
Да, да се сеќавам на таа утакмица изигравме дома 1-1 со нив заради голот примен некаде во 85+ и се радуваа како да освоиле ЛШ само заради тоа што и наштетиле на Барселона во борбата за титулата, затоа јас со сета душа посакувам Еспањол да отпаднат

Да, Тамудо тогаш јавно ја покажуваше својата радост што Барселона ја изгубила титулата, а Реал ја освоил и дека му било мило што помогнале во тоа. 2006-2007 сезона беше тоа.

Од тогаш ми стана антипатичен Тамудо, но не сакам да отпаднат Еспањол. Поинтересно е кога ги победуваме... посебно лани на нивни терен... 12 минути продолжување на натпреварот, плус пенал во последна минута. Прајслес.

Da im beep majkata ja na Espanyol i na Tamudo kolku sum gi zamrazil togas toa ne se zaborava. A pa i lani koga ne tepaa doma zaradi VV lele se seknav. Se nadevam godinava nema da bide slucaj i deka Pedro ke igra od start ama se mislam deka Ibra Henry i Iniesta ke igraat. Za yaya i busquets neznam so da kazam se znae koj ke igra:toe:.

Mnogu sakam Espanyol da otpadnat ovaa godina...togas i nie ke se raduvame!!

валдес
алвес пујол пике максвел
чави туре/бускетс иниеста
педро ибра анри

второ полувреме, максвел за абидал
туре за бускетс, бускетс за туре
кеита за анри :smir:

Не постои фан на Барса што не го замрзел Тамудо па и Еспањол од таа проклета 2006-2007.

Иначе, иако се работи за градско дерби сепак очекувам лесна победа. Кога веќе можеа да примат по 4 комада од екипи како Атлетико и Расинг зашто и ние да не им бапнеме една петарда. Заради таа баксузна сезона а и заради ланскиот пораз мислам дека дојде време за асално да ги понижиме среде Кампот :vozbud:.

П.С. Најдобриот напаѓачки тандем на планетава
:tv:

Да, да се сеќавам на таа утакмица изигравме дома 1-1 со нив заради голот примен некаде во 85+ и се радуваа како да освоиле ЛШ само заради тоа што и наштетиле на Барселона во борбата за титулата, затоа јас со сета душа посакувам Еспањол да отпаднат
2:2 игравме да им ебам се што си имаат,баш се сеќавам на тоа коло Барселона-Еспањол 2:2 во 91,Ето 2 гола и Тамудо 2 гола,Реал Мадрид-Сарагоса 2:2 во 86 Ван Нистелрој 2 гола и Милито 2 даде.А Тамудо толку немаше да се радува да освоија ЛШ,па и гомна јадеше после.Ама затоа лани од пенал во 100+ мин и тоа на нивни терен ауууу маме им ебавме.
И нека испаднат, многу ги мразам,ептен ми се антипатични.

Ибра ќе ги поздрави викендов.

П.С. Најдобриот напаѓачки тандем на планетава
:tv:

Одлично видео!

Инаку, повиканите играчи за утре се:
Goalkeepers Valdés and Pinto; Defenders Alves, Puyol, Milito, Piqué, Chygrynskiy, Márquez, Maxwell and Abidal, ; Midfielders Touré, Keita, Xavi, Iniesta and Busquets; and Forwards Pedro, Bojan, Henry and Ibrahimovic.​

Ееееееј немојте таа утакмица да ми ја спомнувате жити се:tapp::tapp:
Колку живци искинав тогаш тоа е чудо некое, ама затоа лани бевме у една играчница баш за таа утакмица кога го дадовме голот од пенал сите у мене гледаа сум се отепал од дерење таму:)
А за испаѓање немора да испаднат секогаш е забавно градски ривал кога победуваш, некој спешл филинг има:)
А за утре очекувам победа и тоа сигурна. Градско дерби е, може да биде тешко ама со оглед на формата на Еспањол годинава мислам дека ќе ги прекршиме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom