Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe so tolku mu obrnuvate vnimanie na toj supakot zaneti,aj batalete go da mu ibam klosarot
inaku dobro e povredata na messi ne e mnogu seriozna,samo me nervira pep so sekogas gi ostava do kraj da igraat messi i ibra,mozese da go izvadi messi vednas po vodstvoto na barsa ali aj
Цело време беше 1-1 додека во 85 минута Меси не го застрела голот.:)

Мора да си земеме некој добар одбранбен затоа што Пујол e веќе стар, наксимум уште 2-3 добри сезони може да изигра според мене. А исто и Чави не е млад (Фабрегас!)

Меси дефинитвно ќе отсуствува на градското дерби во сабота. :smir:

Е ако де. Ние Интер го тепавме без Меси, па за Еспањол ... :)

Па добро ќе му дојде малце одморот, само нека се опорави за финалето од светскиот куп.

Добро ќе му дојде овој одмор на Лео. Немаме некои поважни утакмици, може само да влезе на финалето на клубскиот куп и да го реши натпреварот.

Инаку искрено мислам дека таму шанса ќе добијат Бојан, Педро, Максвел, Дос Сантос, Туре и сите други кои не се изнаиграа во последниов период.

Znaci na gradskovo derbi ke bideme bez Messi!! Pa ok :) golem tim sme pa da ne stravuvame za otsustvo na najdobriot igrac protiv vakva ekipa sto ne od rangot na BARCA!

Барса е голем клуб, не би требало да не загрижува отсуството на Меси, тоа се докажа против Интер, треба да се докаже и против Еспањол. Mора да се навикнат играчите дека не е само Меси тој што ќе ги решава натпреварите, мора да знаат и без него да играат :)

Роналдињо изберен за играч на децинијата од еден магазин(можеби ќе ве интересира).:):)

Роналдињо, фудбалер со голем талент и мал мозок. Се уништи будалата, со Меси сега растур ќе правеа. Не ми се веруваше што правеше на теренот, сега не ми се верува како може сето тоа да се изгуби. Како во тие филмовите со магични копачки/патики. Сепак вечно ќе му бидеме благодарни за уживањето што ни го овозможуваше тие години, а секако и за титулите.

Ке ве стаам на спортска само ако ми кикснете, немој после меси не ни играл.позз
Немој,те молам.Ќе кикснеме само Барса ќе те бутне,не ја играј,слушај ме.

Ебаги баксузот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom