Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба повеќе да не загрижува тоа што имаме само 48 часа за припреми пред дуелот со Гетафе. Али мислам дека имаме премногу квалитет и предобра клупа за да дозволиме да се случи нешто помалце од победа. Башка за 6 дена играме со Интер:vozbud:

Гледам Алфа нема да не даваат во сабота, ќе треба да бараме добри линкчиња по нетов. Него би требало да имаат барем 2 тренинга со целиот состав,+ стандардно тешко играме после репрезентативните обрски а и Гетафе ни е доста тежок противник па очекувам доста неизвесен натпревар во сабота.
Иначе Иниеста би требало да започне од клупата и да изигра едно 30 минути во 2 полувреме.:smir:

so Getafe ne ocekuva tezok mec...no ja mislam deka ke pobedime

Moj tip: 1-2

Стварно ќе имаме тешка утакмица против Гетафе, но белким ќе оствариме победа иначе да не знае некој дали ќе игра Меси?

Стварно ќе имаме тешка утакмица против Гетафе, но белким ќе оствариме победа иначе да не знае некој дали ќе игра Меси?
мислам дека Иниеста и Меси ќе се чуваат за Интер :wink:

bb[noone];2906964 напиша:
мислам дека Иниеста и Меси ќе се чуваат за Интер :wink:
Иниеста сигурно ќе игра така кажа Пеп,Меси не знам можеби ќе го одмори па ако затреба да го пушти последните 30мин.

sigurno na Alsat-m ke ima prenos.Inaku Pep bi trebalo da vleze so najsilnite 11-mina,znaeme site deka Pep mrazi da rizikuva.Ke bide dosta tezok natprevar.Vo ovoj mec mislam deka Cygrynskiy ke dobie sansa mesto Puyol,a posledniot ke bide cuvan za mecot so Inter.Se na se ocekuvam otvorena igra i toa so 4+ golovi.Konecen rezultat 1-3

Одвај чекам да ја видам Барса повторно,го сакам Чиги во тимот

Тип 1-4,Ибра ќе се распука со 2 гола,Чави и Педро по еден

sigurno na Alsat-m ke ima prenos.Inaku Pep bi trebalo da vleze so najsilnite 11-mina,znaeme site deka Pep mrazi da rizikuva.Ke bide dosta tezok natprevar.Vo ovoj mec mislam deka Cygrynskiy ke dobie sansa mesto Puyol,a posledniot ke bide cuvan za mecot so Inter.Se na se ocekuvam otvorena igra i toa so 4+ golovi.Konecen rezultat 1-3

Точно дека не сака да ризикува на натпреварите, но полошо е да се ризикува со повреди на пред така важен натпревар со Интер :wink:

Бојан нема да го имаме во тимот од 21 Септември до 16 Октомври, ќе игра на Светското под 20 години што ќе се одржи во Египет.:lut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom