Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-...adona-е-dobar-samo-za-prodavanjе-vеsnici.html
interesna izjava na keita za maradona:vozbud::vozbud:
pa moze do nekade i da e vo pravo covekot

Па ептен е во право човекот. Ако некој бил еден од најдобрите играчи во светот не значи дека ќе биде и еден од најдобрите тренери. А како што гледаме резултатите на Аргентина се катастрофални во последните неколку натпревари. Сигурно најмногу ги боли поразот од Бразил дома.

Па ептен е во право човекот. Ако некој бил еден од најдобрите играчи во светот не значи дека ќе биде и еден од најдобрите тренери. А како што гледаме резултатите на Аргентина се катастрофални во последните неколку натпревари. Сигурно најмногу ги боли поразот од Бразил дома.

a da ne go zaboravime i porazot od Bolivija 6-1...katastrofa e ova...reprezentacija kako Argentina da gubi od Bolivija so vakov rezultat!!!

mislev deka nesto moze da stori maradona na klupata na argentina no go gledam svarno se gubi covekot,ne e za tamu

eve i za milito nesto
ke go nema uste dolgo dolgo vreme izgleda
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4763-87d3-f33d3ca43abf&ln=3&typeBack=default
Цццц многу гадна повреда има човекот. Ајде ајде што е можно побрзо нека се опорави и да се врати во составот

jas mislam deka mnogu igraci gi kinele legimentite pa se vrakjale pobrgo od kolku so e sega milito
do sega godina ipol go nema,a najverojatno ke go nema uste nekolku meseci

Вечер од 01:00 Парагвај Аргентина, се надевам дека Меси ќе им го збрца меѓу рогови.:smir:

Каков гол постигна Анри против Србија и колку шанси имаше само, какви дриблинзи правеше.:vozbud: ѕвер , па Нубињо ќе ми го прават боље од Анри.:pos2:

Каков гол постигна Анри против Србија и колку шанси имаше само, какви дриблинзи правеше.:vozbud: ѕвер , па Нубињо ќе ми го прават боље од Анри.:pos2:

Дриблинзи ок имаше, ама голов беше роди ме мајко со ксмет и фрли ме на буниште.

Голот не беше нешо посебно, од одбацена (=

Не се филмај многу Анри освен голот и онаа шанса кога немаше никакви шанси гол да постигне ништо не направи,тоа е кога ги нема Меси,Иниеста и Чави.Со кого ќе соработува,Анелка?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom