Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито =) Мојот втор тим зема титула *јеј* :D

Спремајте се за дуелот со Интер =) Биче жустро !

Честито нека ви е победата.Барса прикажа одлична игра,но сепак дури по 115 минути игра успеа да го совлада бункерот на Шахтјор кој не им се исплати.:smir:

Честито на победата, супер игра.:smir::smir:

Oleeeeee Olaaaaa Oleeeeeee Olaaaaaaa BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cestito SuperCup BARCELONA,i cestito na site Culinja:vozbud:
Bravo za Pedro Bravo za Messi Bravo za BARCA:vozbud:

so me nasmea kom na kanal5 citiram: Nekako se navikna fudbalerite na Barcelona osvojuvajki trofei:pos2:

p.s prv pat gledam mec na koi igraa 12 igraci na Barcelona:pos2::vozbud:

Како бе Златко ве импресионираше со неговиот настап?:haha:...Иначе честитки за титулата сосема заслужена:vozbud:

I toa 2 penali ne ni dosudi sudijata ednata u 1vo poluvreme,i drugiot penal koa go srusija Ibra,nz kako ne vide penal u ova situacija:tapp:

На овој натпревар на Ибра нешто не му идеше, многу себично ги изигра тие 80 минути не му предаде на Анри да го реши натпреварот уште од 75 минута, но да се надеваме дека ќе се врати во посакуваната форма и одлично ќе го замени на Ето, се уште не е добро склопен во играта на Барса.
Иначе Браво за Педро игра страшно ова момче за 1-2 сезони ќе биде во Шпанскиот прв тим, голем потенцијал има во него.
А за Меси неам зборови секогаш си е во својата препознатлива форма, секогаш тој ги мести головите заслужено е најдобар фудбалер на планетава.

НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО НОВАТА ТИТУЛА И НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ

VISCA EL BARCA ! ! ! !
2009-07-20_CARA_PEDRO_01.jpg

Едно големо БРАВО за ова момче.:vozbud:

Ибра сака брзо да ги оправда милионите фрлени на него, и сигурно одлично ќе се вклопи во Барса иако се уште не ми е прежален Ето
Меси покажа сила wtf? :icon_eek:

i vika posle toj Lucesku trenerot na Cigrinskiy,imame slicen stil na igra ko Barca...ebate glupot so 11 igraci vo 16tik mi kazuva slicnosti na igra:pusk:

Јас само тоа ќе го кажам Ибра неможе ни четвртина да направи за Барса како што направи Ето.
Денеска ми личеше на Гудјонсен кога не е во форма.:pos2:
Да се надеваме дека ќе се врати во посакуваната форма против Хихон и да го даде својот првенец.:toe:

Ај честито титула на сите и нека ни се множат 2/6:pehar::pehar::pehar:. Уште 2 титули да освиме сезонава и јас ќе бидам и тоа како задоволен.
Ибрахимовиќ ќе мора да работи на тоа како да се вклопи во тимот бидејќи денеска дефинитивно се изгуби и тоа начисто, и плус тоа многу себичеше. Ама добро до некаде и го сфаќам сака и он да го даде тој првенец за Барса па да му тргне.

Честито победа ! Тешко издвоена !

Пред се ми е мило за Анри, на нашата легенда, на кој покрај титулите Европски и Светски Шампион со Франција, освојувач на Премиер Лига, Фа куп, и Карлинг куп, сега и овие титули кои го освои има апсолутно се !

Мислам дека ваков играч нема да се роди за брзо време, кој надмина и постави нови рекорди, како најдобар стрелец во историјата на Арсенал и на Франција !

Секоја чест !

Титулааааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
2/6
Одиме понатаму:vozbud:

Нека ни е честито втората титула сезонава:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom