I
IBIZA SOUND
Гостин
neznam dali zabelezavte po postignuvanjeto na golot na pedro pep ode na razgovor so vilanova i go cese alatot:pos2::pos2::pos2::pos2:
kaj togas bas go prescesa

kaj togas bas go prescesa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ОК, експерту. :smir:
Ја не реков дека ќе играме 0-0 со сите.

хахах баш кога на цел Интер не му одеше тука беше Ибра да ја земе од центар топката и да даде гол :smir:сеуште не е 100% опоравен од повредата и му фалат уште неколку утакмици за да се вклопи во играта на барса а иначе фала на честитките мислам ти си единствен од фан клуб реал мадрид што ни ги честита заслужените титули :smir:Ибрахимович не е константен играч, затоа има и други играчи околу него... Сум го приметил Меси, кога не и иде на Барса, при крај почнува да здивува, и цел натпревар да си успеал да го сопреш, крајот е многу битен...
Честитки за титулата...
bb[noone];2869340 напиша:хахах баш кога на цел Интер не му одеше тука беше Ибра да ја земе од центар топката и да даде гол :smir:сеуште не е 100% опоравен од повредата и му фалат уште неколку утакмици за да се вклопи во играта на барса а иначе фала на честитките мислам ти си единствен од фан клуб реал мадрид што ни ги честита заслужените титули :smir:

оп те забораивЛошо мислиш.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1913904&postcount=6400
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2568537&postcount=12197
Обично немам намера овие работи да ги правам, затоа што за мене служи само за билдање на мислења и ништо друго. Честитувам победи на тимови, кога сакам да дадам некој коментар, и на крај додавам само "честито победа". Сепак, секој љубител на фудбалот би покажал респект кон она што го направи Барселона оваа сезона. Еве сега, со мало задоцнување, честито титула. :smir:
фала и тебе 
не заебавајИскрено кај мене алармите се уклучуваат пополека.
Алвес е во катастрофална форма, Чави некако изгледа преморен. Ибра уште не е уигран со тимот...
Меси и Туре се единствени што се во добра форма. Анри е ОК ама некако нема кондиција за 90 минути.
Ињеста ако се врати брзо во форма добро ќе биде, ако не, ќе биде тешка сезона.