Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поназад сте напишале дека Чави ќе игра во недела. Според Спорт ес тој го добил 5-тиот жолт картон против Севиља и нама да го имаме во недела. Исто настапот на Максвел е неизвесен.

Одтаму очекувам доста тежок натпревар на Камп Ноу, ќе играме без двајцата мотори ( Иниеста и Чави ), + Ваљадолид се бори за опстанок, Меси и компанија ќе мора убаво да ги испотат дресовите за одбрана на титулата.

Составот кој сакам да го видам:

---------------------Валдес--------------------------
-Пујол-----Пиќе------------Милито----Абидал-
----Алвес----------Туре-----------Кеита---------
--Педро------------Меси-----------------Бојан--

Со оглед на тоа дека Чави е суспендиран, Иниеста ќе игра во недела 100% :smir:

Ќе биде интересно и нема да биде лесно. Без Чави, Иниеста(...може и ќе одигра нешто), Максвел...(Абидал е тука, ама сигурно не е 100% спремен)...
Ќе треба максимално сериозно да се пристапи кон натпреварот...не смее да има зафрканции (посебно во одбраната) како на претходните натпревари

Момци,иако со половина уста,нека ви е честито титулата.Дека ви е заслужена,ви е и тоа како,но ја заслуживме и ние...но сепак тоа е тоа,беше возбудлива сезона,се надевам дека наредната ке биде уште повозбудлива:helou: Поздрав :smir:

Поназад сте напишале дека Чави ќе игра во недела. Според Спорт ес тој го добил 5-тиот жолт картон против Севиља и нама да го имаме во недела. Исто настапот на Максвел е неизвесен.

Одтаму очекувам доста тежок натпревар на Камп Ноу, ќе играме без двајцата мотори ( Иниеста и Чави ), + Ваљадолид се бори за опстанок, Меси и компанија ќе мора убаво да ги испотат дресовите за одбрана на титулата.

Составот кој сакам да го видам:

---------------------Валдес--------------------------
-Пујол-----Пиќе------------Милито----Абидал-
----Алвес----------Туре-----------Кеита---------
--Педро------------Меси-----------------Бојан--

може и вака

Со оглед на тоа дека Чави е суспендиран, Иниеста ќе игра во недела 100% :smir:

Не ми се верува, сеуште не почнал со тренинзи, не е доволно опоравен. Пеп нема да ризикува со него а со тоа да му го ризикува и настапот на Светско а и целата кариера.
Лани ризикуваа со Иниеста во финалето од Лш, го одигра финалето одлично но ја обнови повредада, паузираше цели 3 месеци, се врати на подготовките во Америка, се виде дека не е доволно опоравен, паузираше уште неколку недели, се врати 4-то/5-то коло од Ла Лига и постојано пропушташе натпревари заради проблемите кои како да му стануваат хронични.
Овој пат нема да се ризикува со него. Ќе одат до крај со негово целосно опоравување.

Момци,иако со половина уста,нека ви е честито титулата.Дека ви е заслужена,ви е и тоа како,но ја заслуживме и ние...но сепак тоа е тоа,беше возбудлива сезона,се надевам дека наредната ке биде уште повозбудлива:helou: Поздрав :smir:

Fala, tocno e 100% deka i dvata tima ja zasluzija titulata. Kako sto rece Pep:"I Madrid i Barcelona zasluzuvaat da bidat sampioni". A slicno izjavi i Zidane: "Za mene, vo Spanija ima 2 sampiona".

Vozbudliva sezona, edna od najvozbudlivite sto sum gi sledel. Prekrasni igri i na dvata tima(sekako mislam na Real i Barca:)). Dva prekrasni megusebni dueli(El Clasico), koi iako i dvata gi dobi Barcelona, i dvete ekipi izigraa na najvisoko nivo.

P.S.
Iako pocnavme da primame cestitki, siguren sum deka vo nedela nema taka lesno da go pobedime Valladolid, koj se bori za opstanok, igrame bez Xavi(za koj mislam deka od site vo Barca najveke go respektirate, vie navivacite na Real), pa ova ke bide vistinska BITKA do posledno kolo, kako vo 2006/07(nikogas nema da ja zaboravam). Pozz...

Доколку Андрес почне со тренинзи веќе од утре, не гледам причина ако има потреба да одигра во Недела.Секако дека неам да е стартер, но доколку има потреба ќе влезе.Сигурно Андрес е при крај со заздравувањето на повредата и за тоа Пеп го повика и за натпреварот со Севиља...:toe:

Честито титула.
Им покажавте на Реал во меѓусебните дуели како се игра фудбал :smir:

Сега пробав и гледам немам бан на темава, па реков да ви честитам.
Честито титула, кој и да ја освоеше ќе беше заслужено, овојпат вие ја освоивте. Честито уште еднаш :smir:

Фала не ви викам уште сега, со оглед на тоа дека има уште една утакмица. Нека дојде недела во 19:00 и ќе се честитаме, славиме, плачеме....кој како ќе си ја нареди тоа ќе прави:)
1273479565_extras_portada_0.gif

Вака се играат.

Добро добро....мене чудно ми е оти досега секогаш последно коло се играло во ист термин, па и во другите лиги е така, ама најверојатно за пари е се ова:)
Колку е само глупо сега без известувања за цитат :nesvest:

Што бе нема да биде лесно? Дај малку оптимизам... што е ова?

И за Челзи сите викаа така... па 8 комада мавнаа :)

Гвардиола не кикснува на вакви натпревари... се докажа тоа изминатите 2 сезони...

Иниеста би требало да игра... сите го помнеме она кога изјави ... I'd risk my career to help my team...

Како што прочитав би требало од утре со топка да почне да тренира... што значи шансите се ГОЛЕМИ да го има дури и во почетниот состав...

БАРСА

Уф,ќе биде тешко бе Чави,ама Пеп ќе се снајде некако.Иначе колку гола му фалат не Месида го пројде Ел Феномено?

^ 2 гола да се изедначат, 3 да го помине. Остварливо. :)

Дајте линк да ги видам најдобрите стрелци во историјата на Барса. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom