Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Rok verzijata poveke mi se dopaga od oficijalnata.

P.S. A i ovaa na spanski ne e losa :)

------- Valdes -------
Alves--Pujol--Milito--Abidal
---------- PIKE-------
----Ture---------------Keita
Pedro-----Mesi------Bojan
:vozbud:

------- Valdes -------
Alves--Pujol--Milito--Abidal
---------- PIKE-------
----Ture---------------Keita
Pedro-----Mesi------Bojan
:vozbud:

ДЕка ќе биде тешко против Ваљадолид ќе биде :)

Но ебаго ние сме голем тим...победивме на многу значајни натпревари така да не верувам дека момците ќе се опуштат и ќе дозволат неизвесен финиш на мечот.

Јас очекувам да ја завршиме работата во првото полувреме.

Да дека на Ваљадолид му требаат бодови за да остане во Ла Лига...НО нас ни требаат бодовите за да бидеме ШАМПИОНИ!
Така да поголема тежина имаат бодовите ако останат на Камп Ноу(барем за нас навивачите на БАРСА исто така и на играчите).

Според мене вака некако би изгледала формацијата...

Валдес
Алвес---Пујол---Милито---Абидал
Туре---Бускетс---Кеита
Меси---Ибра---Бојан

Со тоа би го завршиле последниот натпревар сезонава и здравје од догодина би требало да донесеме замена за Иниеста и Чави, гледате кога ги нема нив играме со тројца деструктивци во средина.

А и мислам дека Ибра ќе стартува и ќе даде по некој гол :). Од наредната сезона ќе го видиме на најдобро ниво, сигурен сум во тоа :smir:

Но ебаго ние сме голем тим...победивме на многу значајни натпревари така да не верувам дека момците ќе се опуштат и ќе дозволат неизвесен финиш на мечот.

Да дека на Ваљадолид му требаат бодови за да остане во Ла Лига...НО нас ни требаат бодовите за да бидеме ШАМПИОНИ!
Така да поголема тежина имаат бодовите ако останат на Камп Ноу(барем за нас навивачите на БАРСА исто така и на играчите).

Потполно се сложувам со твоето мислење, сите запнале со тоа дека на Валадолид им требале бодови за да опстанат во лигата ,а никој не зборува за тоа дека и на нас повеќе ни требат тие бодови за да ја освоиме лигата...

Според мене вака некако би изгледала формацијата...

Валдес
Алвес---Пујол---Милито---Абидал
Туре---Бускетс---Кеита
Меси---Ибра---Бојан

Со тоа би го завршиле последниот натпревар сезонава и здравје од догодина би требало да донесеме замена за Иниеста и Чави, гледате кога ги нема нив играме со тројца деструктивци во средина.

А и мислам дека Ибра ќе стартува и ќе даде по некој гол :). Од наредната сезона ќе го видиме на најдобро ниво, сигурен сум во тоа :smir:
:nenene: Бускетс мислам дека треба да биде суспендиран поради 5 жолти, така да ќе биде интересно да се состави средината. Можда Меси ќе игра во средина, а напред да играат Педро, Бојан и Ибра. Или какко шо знае Пеп да изненади да извади богзнае каков состав. Инаку очекувам победа, неможе да не очекувам и верувам ако успееме да им скршиме отпор во први 20 минути после ќе биде многу поедноставно. Плус добра работа ќе биде тоа што Ваљадолид ќе нема што да брани, значи ќе мора да напаѓа за да освои бодови, а тоа ни оди нас во прилог оти сите знаеме што им се случуваше на екипите што играа отворено против нас:)
П.С.Лапорта: Ќе ги купиме неопходните играчи
Е ова ми се свиѓа, ќе се донесат конечно тир толку потребно играчи на нашите најболни места:)

Сигурно нема тој да ги донесе :D

Интересно е што и Ваљадолид и Малага се над цртата ама со исто бодови како Тенерифе и Сантандер и помалку среќа затоа што играат против Барса и Реал.
Без зафрканции, не треба многу дискусија околу бодовите, не дека ги потценувам Ваљадолид ама и тие си знаат дека и ако не се и веќе помирени дека нема бодови на последниот дуел. Сигурно истото значи и за Малага на последниот дуел.

Ако играчите играа 4 кола пред крај оптимистички, ова коло треба да играат фанатачки. Само посакувам меси да даде барем 2 гола, а за 3 гола веќе ќе е одлично :)

Златен форум мамето му ебаа. Може некако да се направи барем портокаловиот скин?

Златен форум мамето му ебаа. Може некако да се направи барем портокаловиот скин?

За два-три дена ќе имало повеќе скинови вклучувјаќи го и портокаловиот

ЧИТАЈТЕ има План А и План Б за купувањето на Фабрегас!

Планот А : Да се нудат многу пари и да се земе,но тоа веројатно нема да се случи пред СП.
Се зборува за сума од 45 милиони до 58 милиони.

Планот Б: Дел од трансферот да биде и Јаја Туре!
Агентот на Туре во една изјава за англискиот весник "People" не ја исклучувал можноста Туре да премине во Арсенал.
Ете ја изјавата:
Yaya is happy at Barcelona and will only leave for a big project at a big club. But in England there are sides with great prestige and that could be decisive. Arsene Wenger knows Yaya, and I am convinced he could be a success with Arsenal.”

Кога ќе размислам малце повеќе јас доаѓам до заклучок дека Планот Б е повеќе можен.
Причина: Па гледајте само колку Бускетс беше форсиран од Пеп.Тоа не било џабе,бидејќи на најважните натпревари оваа сезона Бускетс играше пред Туре.
:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom