Chapstick
Сам свој психолог
Значи играме во недела 16 мај во 19ч
16/05/2010 Barcelona - Valladolid
Ке биде интересна утакмица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи играме во недела 16 мај во 19ч
Поназад сте напишале дека Чави ќе игра во недела. Според Спорт ес тој го добил 5-тиот жолт картон против Севиља и нама да го имаме во недела. Исто настапот на Максвел е неизвесен.
Одтаму очекувам доста тежок натпревар на Камп Ноу, ќе играме без двајцата мотори ( Иниеста и Чави ), + Ваљадолид се бори за опстанок, Меси и компанија ќе мора убаво да ги испотат дресовите за одбрана на титулата.
Составот кој сакам да го видам:
---------------------Валдес--------------------------
-Пујол-----Пиќе------------Милито----Абидал-
----Алвес----------Туре-----------Кеита---------
--Педро------------Меси-----------------Бојан--
Со оглед на тоа дека Чави е суспендиран, Иниеста ќе игра во недела 100% :smir:
Момци,иако со половина уста,нека ви е честито титулата.Дека ви е заслужена,ви е и тоа како,но ја заслуживме и ние...но сепак тоа е тоа,беше возбудлива сезона,се надевам дека наредната ке биде уште повозбудлива:helou: Поздрав :smir:
Честито титула.
Им покажавте на Реал во меѓусебните дуели како се игра фудбал :smir:
Сега пробав и гледам немам бан на темава, па реков да ви честитам.
Честито титула, кој и да ја освоеше ќе беше заслужено, овојпат вие ја освоивте. Честито уште еднаш :smir:
Фала не ви викам уште сега, со оглед на тоа дека има уште една утакмица. Нека дојде недела во 19:00 и ќе се честитаме, славиме, плачеме....кој како ќе си ја нареди тоа ќе правиМомци,иако со половина уста,нека ви е честито титулата.Дека ви е заслужена,ви е и тоа како,но ја заслуживме и ние...но сепак тоа е тоа,беше возбудлива сезона,се надевам дека наредната ке биде уште повозбудлива:helou: Поздрав :smir:
![]()
Вака се играат.