Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и да му требаат поени и на Ваљадолид, па и да се игра без Чави и Иниеста, едноставно во недела се освен победа ќе биде рамно на катастрофа и најголемо изненадување во сезоната. Ваква шанса не смее да се пропушти и мислам дека уште во првото полувреме ќе се заврши работата.

Да се отвори резултатот рано и нема да има проблем потоа.

ЧИТАЈТЕ има План А и План Б за купувањето на Фабрегас!

Планот А : Да се нудат многу пари и да се земе,но тоа веројатно нема да се случи пред СП.
Се зборува за сума од 45 милиони до 58 милиони.

Планот Б: Дел од трансферот да биде и Јаја Туре!
Агентот на Туре во една изјава за англискиот весник "People" не ја исклучувал можноста Туре да премине во Арсенал.
Ете ја изјавата:

Кога ќе размислам малце повеќе јас доаѓам до заклучок дека Планот Б е повеќе можен.
Причина: Па гледајте само колку Бускетс беше форсиран од Пеп.Тоа не било џабе,бидејќи на најважните натпревари оваа сезона Бускетс играше пред Туре.
:toe:
[/COLOR][/LEFT]

Да, постои голема можност за план Б, односноТуре да се вклучи во овој трансфер и + добар кеш. Арсенал е загреан за Туре од поодамна, ништо чудно ако дојде до ова.

Но што и да се деси, без разлика дали ќе се купи Цеск или не, бек ап за Чави и Иниеста мора да се донесе. Оваа сезона видовме колку отсуствуваше Иниеста, од друга страна имавме среќа со Чави, кој само на 4 натпревари не играше, па горе доле беше добро за нас, али во новата сезона не треба да се оди на таков ризик, едноставно мора една солидна замена за нив, некој сличен профил на играч.

Друго, ќе треба да се донесе и еден солиден десен бек, замена за Дани, ќе му треба и него одмор.
И трето засилување, еден шпиц или лево крило. Со оглед дека Педро прераснува во одлично крило, јас сум повеќе за некој голгетер од типот на Виља или Торес него да се фрлаат пари за крило.

Со три засилувања, повторно ќе се бориме за сите трофеи.

Denes Iniesta polni 26 god.Sreken rodeneden neka mu e i od naredna sezona da bleska vo dresot na Barca poveke od koga i da e:)

Среќен роденден Андрес!
Мене повеќе ми се допаѓа план Б,а и поверојатен е + од тие 50 милиони што ке ги дадеме,можеме да дадеме околу 30 и ЈАја Туре,а за 20 некој десен бек,кој нормално ќе биде замена за Дани.
И дали мсилите дека Пеп неможе да излезе со ваква средина:
Чави-Фабрегас-Иниеста?

68284449.jpg

37057189.jpg

21514291.jpg

--- надополнето ---

45718322977d8ba6acf0b.jpg

--- надополнето ---

so e ova be,koe sranje od upload:(

Attachments

• 37057189.jpg
    37057189.jpg
    73 KB · Прегледи: 6
Среќен нека му е роденденот на Иниеста, што побрзо да се врати во страшна форма како што беше.

Среќен роденден Андрес!
Мене повеќе ми се допаѓа план Б,а и поверојатен е + од тие 50 милиони што ке ги дадеме,можеме да дадеме околу 30 и ЈАја Туре,а за 20 некој десен бек,кој нормално ќе биде замена за Дани.
И дали мсилите дека Пеп неможе да излезе со ваква средина:
Чави-Фабрегас-Иниеста?

Ако го дадеме Јаја јас мислам дека ќе може да ја спуштиме цената до 25 милиони за Фабрегас!

21514291.jpg

Slikava ja ima vo Skopje na Partizanska na edna zgrada na cela zgrada

БОООМБАА!!

IMMINENT SIGNING
Villa comes today to Barcelona.
Advanced negotiations. Barça and Valencia can finalize the signing in 40 million €.
World Cup as a culé. The striker wants to be blaugrana before joining the Spanish national team.
Villa will be today in Barcelona with Messi in a publicity act.​

Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0ncHsrfLe

Среќен роденден Иниеста уште многу успеси.:smir:

Villa, fichaje inminente

Изгледа Виља ќе биде првото засилување за наредната сезона.:smir:

Тhe swap deal for the 19-years-old very promising blaugrana player has been ruled out by coach Pep Guardiola since the start of the negotiations.

Ова ми се допаѓа, Бојан нема да биде вклучен во договорот како што се шпекулираше порано, изгледа Пеп има планови за него :)

Ибра сеа на ајван пазар извадите го хаххаха

нека му е со срека роденденот на иниеста и да се опорави побрзо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom