Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анри дефинитивно веќе ја нема потребната класа за да игра во Барса. Ако не сеа на лето секак си оди. Требаше Пеп да стартува со Педро наместо Анри, како прво е побрз и повеќе техника има барем според мене, Анри оваа година е КАТАСТРОФА !!!

Иначе играта според мене беше супер, само реализацијата не не сакаше, а плус и среќа имаа ептен овие ебаго. Така да играме пожртвувано до крајот на сезоната ќе си немаме проблеми со одбрана на титулата. Да не заборавиме дека победивме на еден од најжешките терени во Шпанија, каде што мадрид изгуби 2-1.:)

VISCA EL BARCA ... Ќе мора да се задоволиме со 5 титули оваа сезона.:)

Пре задоволен сум од прикажаната игра на Барса, посебно во 2 полувреме каде што ја ставивме Севиља во шише, на нивниот жежок Санчес Писхуан.
Посед на топка 65-35 во наша корист, удари кон голот на Севиља 17 наспроти нивните 4 али само 1 гол :tapp:, тоа е, среќа 0, да влезеше стативата на Меси ќе беше 2-0 и пролаз даље....али можеби и најдобро е вака што излезе.
Иначе, нај задоволен сум од славомите на Иниеста, ми се исполни срцето, едноставно дечкото ги уби, кршење кичми на секој чекор, и уште ако влезеше топката кога ги изработи како мали деца пред нивнот шеснаесетник ќе беше :cuc::cuc::cuc:.

Мора само да се напомене дека вечерва Ибра беше камен, можеби требаше Пеп порано да реагира со внесување на Бојан или Педро на негово место а Анри да проба како шпиц, па ако и така не иде ондак аут и за Анри.
А и да, судијата на првиот натпревар да не го поништеше чистиот гол како солза на Бојан и да го досудеше пенало над Ибра се ќе беше друго.

п.с. После вечерашнава претстава од Барса можам да замислам што ќе им се врти во глава на играчите на Севиља знаејки дека за само 3/4 дена гостуваат на Кампот од лигашки натпревар.:vozbud:

Ако не го сакате Анри,си го сакаме ние назад.-.-'
:back:
Ок, ние вас Анри и + некое евро а вие нас Цеск.:back:

па и пред тоа гостуваа па победиа,него како се рачуна ова во голови гол у гости 2 гола важи или?

Ако мислиш за ланската сезона Барса тепаше 3-0 на гости кај Севиља од лигашки натпревар.

А за болдираново, Барса вечерва тепаше 0-1 а и требаше победа од 0-2 затоа што на Камп Ноу изгуби 1-2 т.е се гледа гол повеќе во гости.

2 прашања,пошто не сум во тек со настаните:
-Колку беше резултатот во првиот меч?
-Од кое натпреварување испаѓате?

Ок, ние вас Анри и + некое евро а вие нас Цеск.:back:
Упс,ние си го сакаме Цеск.Гледам некои фанови не го сакат,а ние со раширени раце ке го прифатиме.
Кеш онли,без трампи.:back:

Анри дефинитивно веќе ја нема потребната класа за да игра во Барса. Ако не сеа на лето секак си оди. Требаше Пеп да стартува со Педро наместо Анри, како прво е побрз и повеќе техника има барем според мене, Анри оваа година е КАТАСТРОФА !!!

Иначе играта според мене беше супер, само реализацијата не не сакаше, а плус и среќа имаа ептен овие ебаго. Така да играме пожртвувано до крајот на сезоната ќе си немаме проблеми со одбрана на титулата. Да не заборавиме дека победивме на еден од најжешките терени во Шпанија, каде што мадрид изгуби 2-1.:)

VISCA EL BARCA ... Ќе мора да се задоволиме со 5 титули оваа сезона.:)

Abe eve i jas toa go velam...ne treba da bideme zaslepeni so minatoto na Anri...da golem igrac e so golemo iskustvo...no edno treba da znaeme site...BARCA nad se....dali zaboravivte kakvi igraci sme prodale pocnuvajki od Maradona,Rivaldo,Ronaldinho pa i Deco a vo najskoro vreme Eto'o...pa sega ke ni bide zal za Anri....

Ako ne pokazuva kolku sto treba za klub kako sto e nasata BARCA togas aut i za Anri pa i za kogo bil...sekoj koj igra za FC BARCELONA treba da pokazuva deka zasluzuva da igra...

Ne deka Anri ne pokazal...no so tek na vremeto se poveke i poveke pagja vo igrata...

watch

zadovolen od igrata no
abidal crevo, mnogu e baven :)
ibracadabra ili ibrapalachinka????
andes ZVER
anri, nema da go rugam, naprotiv, prva postava protiv sevilla vo sabota :) (seriozno)

manje rabota ovaa godina, a ne na sekoi 2 dena mech,... visca el barca :)

како и шо се очекуваше,барса победи но не доволно за да оди понатаму
како што читам тука по форумов и по спортските страни барса одиграла много добро и сме имале многу шанси,но и палоп изиграл многу добро,одбранил добри удари
сега на ноу камп требе да ги смачкаме со најмалку 3 гола и да му се одмаздиме

а еве и според клипот сега го погледнав
сме имале тотална доминација врз севила посебно во второ полувреме,значи сме ги растуриле но ете господ така сакал барса да не оде понатаму но и палоп ја имал својата вечер
верувам дека ке му се одмаздиме добро во сабота или недела

пак пинто ви бранеше, а сергио бускетс ви е најголема дупка барајте решение тука мора да се купи некој друг играч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom