- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.906
- Поени од реакции
- 10.485
Тепааме срц ама они повеќе не тепаа па ние испаѓаме:smir:Ние ли изгубихме?(не го гледај натпреваро)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тепааме срц ама они повеќе не тепаа па ние испаѓаме:smir:Ние ли изгубихме?(не го гледај натпреваро)
Ок, ние вас Анри и + некое евро а вие нас Цеск.:back:Ако не го сакате Анри,си го сакаме ние назад.-.-'
:back:
па и пред тоа гостуваа па победиа,него како се рачуна ова во голови гол у гости 2 гола важи или?
Упс,ние си го сакаме Цеск.Гледам некои фанови не го сакат,а ние со раширени раце ке го прифатиме.Ок, ние вас Анри и + некое евро а вие нас Цеск.:back:
Анри дефинитивно веќе ја нема потребната класа за да игра во Барса. Ако не сеа на лето секак си оди. Требаше Пеп да стартува со Педро наместо Анри, како прво е побрз и повеќе техника има барем според мене, Анри оваа година е КАТАСТРОФА !!!
Иначе играта според мене беше супер, само реализацијата не не сакаше, а плус и среќа имаа ептен овие ебаго. Така да играме пожртвувано до крајот на сезоната ќе си немаме проблеми со одбрана на титулата. Да не заборавиме дека победивме на еден од најжешките терени во Шпанија, каде што мадрид изгуби 2-1.
VISCA EL BARCA ... Ќе мора да се задоволиме со 5 титули оваа сезона.![]()
Упс,ние си го сакаме Цеск.Гледам некои фанови не го сакат,а ние со раширени раце ке го прифатиме.
Кеш онли,без трампи.:back:
2 прашања,пошто не сум во тек со настаните:
-Колку беше резултатот во првиот меч?
-Од кое натпреварување испаѓате?
Ок, ќе им кажам на Пеп и на Чики..:smir:
а еве и според клипот сега го погледнав