Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Победата беше очекувана,ама јбг имаа среќа во второто полувреме!
Повеќе среќа наредната сезона

пак пинто ви бранеше, а сергио бускетс ви е најголема дупка барајте решение тука мора да се купи некој друг играч

Dobar ni e Busquets...ima talent deckoto...a go ocekuva svetla idnina!

A isto taka go imame Toure na taa pozicija!

еве ме и мене со мало задоцнување,иначе јас сум задоволен од играта,посебно во второто полувреме,и иако испаднавме јас сум задоволен,а и подобро е може вака што испаднавме,сеа ке имаме помалку натпревари за играње,ама затоа ке ги згазиме во сабота на Ноу Камп,иначе Ибра на овој меч многу слабо,ништо не направи,Меси изигра добар меч,само што немаше среќа да постигне гол,се на се добар меч и со малце повеќе среќа сеа ќе бевме во 1/4 финалето,но како што кажав,можеби и вака е подобро што испаднавме уште сега

Луѓе не е крај на светот не ги критикувајте играчите зашто се гледаше дека има многу ветер, можеби испаднавме за подобро ќе можеме да се посветиме повеќе на Лигата на шампионите и на Примера тоа ни е многу поважно од тој ''куп''.
Имавме многу шанси да победиме Ибра промаши празен гол, Меси имаше 2-3 изгледни шанси исто и Анри кој што гомнарот Палоп му ја фати и Иниеста направи слалом во шеснаесетникот и на крај се лизна и ја удри топката ко детенце шо нема сила.
Тешко се игра на ваков терен а ние успеавме многу повеќе од тоа и требаше Ибра да се извади многу порано и да се стави Бојан а не во 85 минута енос го извадивме али тоа е мора да се надеваме дека ќе ја одбраниме Примера евентуално Лигата на Шампионите.

Одлична игра....без резултат.
Меси да е за некој процент попрецизен, на секој натпревар може да постигнува барем по 1 гол.
Сепак, тоа е тоа... немавме среќа, сега може слободно да се фокусираат на ЛШ и Ла Лига.

Слободно можам да кажам дека во моментов Иниеста е најдобар на свет:wink:.Заедно со Меси нормално.

watch

Неизвесна утакмица е била како шо гледам од видеото ....

Недоволна победа, презадоволен од играта, но што е тоа е..Да не беа судиите на претходниот толку глупи, немаше да биде вака..Ќе мора со 5 титули оваа сезона. Барем помалце натпревари ќе играме, нема да биде толку густ распоредот.. И барем не изгубивме од Алкоркон 4-0 :pos2::pos2::pipi:

Na Valdes mu e rodenden...pa neka mu e sreken :smir:

http://www.totalbarca.com/2010/news/happy-birthday-victor-valdes/

ps: videte go kapitenot :) :shara:

610x-462.jpg

i eve go najznacajniot gol za minatata sezona vo 5 jazici: Angliski,Germanski,Polski,Arapski(samo kolku strastveno ja saka Barca) i Spanski...

Нека му е среќен.

Btw, одлично изигравме, на толку шанси требаше барем уште еден гол да постигниме, али то е то. Воопшто не треба да се замараме за купот.

Алвес денес не тренирал со тимот од една страна бидејќи му било дозволено од тимот, а истотака имал и некои болки на ногата но ништо сериозно... ако има некој проблем и ако не игра во сабота, одбраната ќе ни биде дупка... Пујол не смее да игра заради 5 жолти :wink:

или пеп ќе мења уште поофанзивна формација.. или ништо не правиме :)

------------Валдес-------------

Пике-------Маркез-----Абидал

Меси-Чави-Бускетс-Иниеста

Педро------Ибра------Анри

или

-------------Валдес---------------
Маркез---Пике---Чигрински--Абидал
Чави--------Бускетс-----Иниеста
Меси-------Ибра----------Анри

или крај краева

----------Валдес------------
Маркез---Пике---Абидал---Максвел
Чави--------Бускетс-----Иниеста
Меси-------Ибра----------Анри

ако ја играме нашата игра и 3ца во одбрана се доста :smir:

http://sportdenes.com/fudbal/spekulacii/i-barsa-po-samak.html

Значи купот е завршена приказна за нас годинава. Можеби и подобро, барем дечкиве ќе можат да се насочат кон ЛШ и Ла Лига. Утакмицава не ја изгледав славев Стара Нова Година, па незнам како сме биле со шансиве.

За Шамак мислам дека е само една обична шпекулација и ништо повеќе:toe:

Пратете го шпанецот само, ме наежи. Слушете од 0:23 до 0:31.

Господот на фудбалот само што слегна на стемфорд бриџ, не е Андрес Иниеста туку господ на правдата на фудбалот.

Слободно можам да кажам дека во моментов Иниеста е најдобар на свет:wink:.Заедно со Меси нормално.

Ne me smej molim te. Iniesta e tapa godinava, stalno e povreden ili se oporavuva, seuste ne e ni na pola so bese lani. Razocaruvacki e so e mnogu baven, so ogled na toa deka e pomal od drugite igraci

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom