Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се труди Анри,никој не вика дека не,ама не му оди,го газат годините.Моментално Педро е 2 класи над Анри.Вечерва јас би почнал вака:
Пинто
Алвес
Пике
Чигрински
Максвел
Бускетс
Чави
Иниеста
Меси
Педро
Ибрахимовиќ

Ај се надеваме на победа,ама не ни треба.:tv:

Ај бе губи се таму.:icon_lol:
Ти Анри ќе ми го споредуваш со тие шуплаци, толкаво големо име и таков предобар играч ако не е за во Барса кој ќе биде друг.:smir:
Не се игра со големи имиња бе дете!Се игра со големи играчи!
Анри беше голем играч,да.Ама више не е.

Dobro se gleda deka Anri ne e veke toa sto bese...i se gelda deka godinite go gazat.Kako prvotimec najmnogu uste ovaa sezona moze da igra vo Barca...pa potoa ako se soglasi da bide rezerva togas ok no ako saka da igra togas ke mora da pobara nov klub...bidejki se poocigledno e deka ovaa leto ke doneseme nekoe levo krilo.

Се труди Анри,никој не вика дека не,ама не му оди,го газат годините.Моментално Педро е 2 класи над Анри.Вечерва јас би почнал вака:
Пинто
Алвес
Пике
Чигрински
Максвел
Бускетс
Чави
Иниеста
Меси
Педро
Ибрахимовиќ

Ај се надеваме на победа,ама не ни треба.:tv:

Чигрински?? Нема теорија....се уште не е во својата препознатлива форма па и не верувам дека Пеп ќе ризикува на толку важен натпревар. Капитенот ќе ја предводи задната линија.

И за Педро не верувам дека ќе биде стартер....мислам дека Анри(доста јадете г.... за него) ќе го почне натпреварот. Не ја почна најдобро сезоната, но полека како да си ја враќа формата и мислам дека ќе ја заврши сезоната во голем стил, како што му доликува!

И да, вечер осеќам ќе ги згазиме! Чисто да им покажеме кој е кој...да не се палат како млади мајмуни!

Обрнете внимание Меси каде го фаќа на Анри.:pos2:
Tenerife+v+Barcelona+La+Liga+R1uq-Fh81STl.jpg

Ајде со среќа вечерва, а тие што јадат гомна за Анри нека дојдат да ми го испушат! Одам јас во кладилница на сателитска да ја гледам. Поздрав

El Barça jugarà amb Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, Messi i Henry:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

znaci ke izlezeme so najdobriot sostav :pobeda:

Super...ajde odime na pobeda!!

Одиме на победа и во одбрана на титулите.:smir:

ima nekoj dobar link za gledawe sto ne pada ili site se so refresh.

ОВОЈ ПИНТО ШТО ПРАВИ :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom