Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Валдес доби син, кој најверојатно ке се вика Дилан !!! :cug::ojea:
Честито па нека расте Дилан голем и нека стане еден ден прв голман на Барселона како татко му:smir:

Што знам, пишува и на фцбарселона блог но нема ништо на Спорт.ес и Елмундо. Мислам дека нема да има ништо од ова.:toe:

Валдес доби син, кој најверојатно ке се вика Дилан !!! :cug::ojea:

нека му е честито и нормално да ги следи стапките на татко му,и да го видаме некој ден помеѓу стативите на Ноу КАмп :smir:

Нз оти не верувате .. ако стварно е испратена понудај а сум сигурен дека ќе дојде оти Њукасл веќе не играат у премиер лигата :wink:

Da ako imame isprateno ponuda ke dojde...a igracov za rezerva ke ni bide dobar,no ne znam dali bi mozel da se snajde na golemi natprevari!:toe:

Нека му е честито син на Викецот и да се надеваме дека ќе биде некогаш еден од првите голмани на Барса како што е сега таткому :).
Иначе што станува збор за Гутиерез, тој е одличен играч брз, има добар дриблинг и сл.
Одлична замена би бил за Анри да поставиме поголема понуда од 10 до 12 Милиони, Њукасл секако би ја прифатил таа понуда и би ни го дал Гутиерез, сигурно и тој сака да игра во Барса не сака да игра во втора лига.:toe:

еве едно интересно клипче од еден од најталентираните млади фудбалири во светот Тиаго Алкантара многу добар потег на 1:22

Barca ја играм на PES :tv:

Eto i Messi маме ебаваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom