Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е лош црнецот ама сепак би се одлучил за Асењо.
Асењо е дрво бе или Манданда или Чех а може и Реина а Валдес најверојатно ќе оди во Манчестер Ј. или Милан.

Асењо е дрво бе или Манданда или Чех а може и Реина а Валдес најверојатно ќе оди во Манчестер Ј. или Милан.
Абе ја сум за Манданда некако многу атрактивен голман е.Уште од кога излезе ми правеше кејф.

Касиљас бе каков Цезар.:tapp:

Ти не замарај !!!!

Што се однесува до вечерашнава утакмица, знаеме дека гетафе редовно ни кине бодчиња а после утакмицата следи една недела пауза па би сакал да излеземе со најсилниот состав и да ја завршиме работата уште во прво полувреме.

Па Асењо за каков тим брани со таква одбрана неможе ништо да направи ама поштено го бива човекот.
Иначе вечер мора со најсилен состав да ги газиме Гетафе.

Не е Асењо, Асенхо е :)

И далеку е од дрво, бар у споредба со Валдес.

ajde vecer odime na pobeda i ako pobedime ke bideme mn blisko do titulata i treba da bideme vnimatelni bidejki utakmicata od minatata polusezona bese edinstvenata koja ja igravme nereseno vo dekemvri mislam koga bea utamicite so sevila real vilareal valensija a samo getafe ni zede 2boda od tie 5natprevari na koj imavme 18-1 gol razlika neverojaten mesec za barca pa taka da vecer ne treba da se eksperimentira so sostavot da izlezat momcite i da ja svatat rabotata seriozno i osven pobeda nisto drugo.moj tip e 3-1za barca...

go znae li nekoj sostavot za vecer...

Гетафе во првиот дел од сезоната дојде до непланиран бод на Ноѕ Камп и мислам дека вечер ќе го исплука. Типувам на сигурна победа на Барса.

Натпреваров е огромен од психолошки аспект. После него доаѓа месецот на смртта :tv: па многу е важно како ќе влезат во таа серија од тешки натпревари, самоуверени или разнишани. Титулата во моментов ми се чини толку блиску а толку далеку (оксиморон ех...). Да се надеваме на сите 3 бода вечерва и главниот дел од сезоната штотуку почнува. Со среќа :helou:

spored EUROSPORT sostavot bi izgledal vaka:

valdes
alves puyol markes abidal
keita xavi iniesta
eto messi anri
no siguren sum deka nema da bide vaka
dvajca od ovie ke izlezat a ke vlezat drugi dvajca,barem sekogas koga EUROSPORT go najavuval sostavot pred da pocne natprevarot imalo izmeni 2 do 3 igraci od prethodno najaveniot
pa so srekja i da go zgazime getave,ite kako e potrebna ovaa pobeda

a inace koj e ovoj mandanta prv pat go slusam
kaj igrae

spored EUROSPORT sostavot bi izgledal vaka:

valdes
alves puyol markes abidal
keita xavi iniesta
eto messi anri
no siguren sum deka nema da bide vaka
dvajca od ovie ke izlezat a ke vlezat drugi dvajca,barem sekogas koga EUROSPORT go najavuval sostavot pred da pocne natprevarot imalo izmeni 2 do 3 igraci od prethodno najaveniot
pa so srekja i da go zgazime getave,ite kako e potrebna ovaa pobeda

a inace koj e ovoj mandanta prv pat go slusam
kaj igrae
Немогуќе да не го знаеш Манданда еден од подобрите голмани за Марсеј брани.

pa francuska liga recisi i da ne gledam
a francija sum ja gledal mnogu pati ama ete ne sum go zabelezal:vozbud:

Ајде уште пола саат и почнуваме со пеколот кој не чека во наредниов месец отприлика. Против Гетафе со најсилен состав и да ги згазиме. Јас типувам на 4-0

Против Гетафе очекувам нови 3 бода, нема да биде лесно, гетафе у гости ни е стандардно тешка утакмица. Сакам да им вратиме за есенското нерешено со нив на Камп Ноу. После ова гостовање почнува она вистинското за Барселона, и доколку останеме непоразени мислам комотно ќе можеме да се прогласиме за шампиони.

VAMOS BARCELONA!!!! VAMOS LEO MESI!!!! MES QUE UN CLUB FC BARCELONA!!!!

pa ne bi trebalo da napravime nov kiks so getafe
prviot pat izigravme 1 1 sega odime na pobeda
i normalno messi da si go zgoleme kontoto na golevi,isto taka i eto ako igrae oti mozno e na negovo mesto da igrae bojan

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom