Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Three Barça players will have to be very careful not to be shown a yellow card in the semi-finals. Puyol, Alves and Sergio Busquets are all one card away from a suspension.

Не го разбирам ова со картониве ама ич. Зарем Меси не е загрозен со жолти картони?????

pa i on e zagrozen,ne mu go ponistija toj karton so mu go dodeli onoj pederot web
ali veruvam deka ke nemame problemi so kartoni iako alves nervozen tip e i moze lesno da dobie uste eden zolt

pa i on e zagrozen,ne mu go ponistija toj karton so mu go dodeli onoj pederot web
ali veruvam deka ke nemame problemi so kartoni iako alves nervozen tip e i moze lesno da dobie uste eden zolt

Значи вака, читај ја убаво реченицата, ова го пишуваше на официјалната страна на Барселона. Тројца играчи се загрозени со жолти картони т.е. ако добијат уште еден ќе паузираат една утакмица. Меѓу нив не е спомнат Меси. Зошто?? Знае ли некој? Дали можеби доколку добие играчот жолт картон на првата утакмица, а на втората не добие, му се поништуваат картоните???

Значи вака, читај ја убаво реченицата, ова го пишуваше на официјалната страна на Барселона. Тројца играчи се загрозени со жолти картони т.е. ако добијат уште еден ќе паузираат една утакмица. Меѓу нив не е спомнат Меси. Зошто?? Знае ли некој? Дали можеби доколку добие играчот жолт картон на првата утакмица, а на втората не добие, му се поништуваат картоните???

Tреба да добие два по ред за да биде суспендиран.

Па тоа се одлични вести :vozbud::vozbud:
Абе што се толку радувате за Меси се знае дека тој нема да добие жолт картон ама знаејќи ги Алвес и Пујол се плашам за нив ама мислам дека ќе бидат претпазливи.

Незнам дали примети вчера кога ги даваа составите, до на Меси името не стоеше жолт картон. Најверојатно тој картон му е поништен, јас уште вчера пирметив и ми дојде чудно ама од еуфоријата вчера забораив да прашам.
Абе што се толку радувате за Меси се знае дека тој нема да добие жолт картон ама знаејќи ги Алвес и Пујол се плашам за нив ама мислам дека ќе бидат претпазливи.
Алвес, а посебно Пујол мораат да бидат многу претпазливи, оти без нив во одбраната ќе биде многу тешко после.

Незнам дали примети вчера кога ги даваа составите, до на Меси името не стоеше жолт картон. Најверојатно тој картон му е поништен, јас уште вчера пирметив и ми дојде чудно ама од еуфоријата вчера забораив да прашам.
Да да баш јас приметив и некако чудно ми падна.Изгледа му го поништиле:toe:

Барса тргнува по Максвел
Барселона полека ги започнува подготовките за активностите на трансфер пазарот во текот на летото и еден од потенцијалните кандидати за преселба на Ноу Камп е фудбалерот на Интер, Максвел.
9C561A515FDA764FA6EDB73AF556B6B7.jpg

Наводно челниците на каталонскиот клуб не се задоволни од настапите на францускиот репрезентативец Ерик Абидал, кој летово готово сигурно заминува од Барселона, а екипата ќе ја напушти ветеранот Силвињо, а Бразилецот, Максвел е едно од решенијата за пополнување на оваа позиција во одбраната.

Спортскиот директор на Барселона, Чики Бегиристаин, истакнува дека Максвел бил на листата на желби уште во 2006 година, но тој сепак потпишал договор со Интер, но тој верува дека конечно ова лето, Бразилецот ќе пристигне на Ноу Камп.
Ако не ја слушна изјавата на Силвињо дека е среќен во тимот и другата сезона ќе игра а ако го одбирам Абидал и Максвел би го одбрал Абидал зошто? затоа што тој во одбраната е незаменлив има само лош напад а Силвињо е далеку подобар во нападот Максвел може да дојде како замена за Силвињо што тој ќе биде трета замена на таа позиција а Абидал би го ставил стартер а летото имаше изјава дека Абидал ќе остане во тимот на Барса додека во тимот на Барса е Анри и нема зошто тој да си оди подобро Максвел ич и да не доаѓа под мое мислење таа сезона Ерик не се снајде најдобро затоа што имаше повеќе повреди за разлика од минатата другата сезона ќе очекуваме многу подобри резултати од него и Ерик ни остана верен на тимот летоска требаше да замине во Јуве па не замина си остана во клубот и ја даде таа изјава дека Анри кога ќе си оди и јас тогаш.

Мислам дека судијата кога Меси доби жолт се исправи и рече дека Месси доби неправдено жолт картон..Со одлука на главните луге на ФИФА фудбалот...тој картон е поништен....

Барем така кажаа на СНН....пред некој ден...

Мислам дека судијата кога Меси доби жолт се исправи и рече дека Месси доби неправдено жолт картон..Со одлука на главните луге на ФИФА фудбалот...тој картон е поништен....

Барем така кажаа на СНН....пред некој ден...
Се знаеше дека ќе му го тргнат.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom