Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможам да го гледам натпреварот, зошто нетот ми е премногу спор.:tapp:

Боки пак постигнал гол:vozbud:

3-1 Jeffren.

Одлична акција. Меси со најголема улога во голот.

Режисерот на каналот на кој што гледав одеднаш реши дека треба да пушти спот од Мараја Кери на СРЕД УТАКМИЦА :tapp:.

аууу Педро ѕвеер ... мн ми се свиѓа овој играч исто и месси имаше голема улога у голот на чефрен :helou:

bb[noone];2759267 напиша:
аууу Педро ѕвеер ... мн ми се свиѓа овој играч исто и месси имаше голема улога у голот на чефрен :helou:

аха... го нокаутираше голманот за да може Хефрен во празен гол да шутира :D

4-1 Педро одлично избегна офсајт замка и излезе сам пред голманот.

Ti ebam rojadirecta i ohridski net...

Gi izmasakriraa a? :)

Педро ѕвер :) туку меси цело време го маваат у пм гвардиола треба да го извади :toe:

Што им е на овие:toe:....многу ни го тепаат Меси:tapp:

Ti ebam rojadirecta i ohridski net...

Gi izmasakriraa a? :)

Без напор ги работиме. Само многу агресивно играат против Меси. Цело второ полувреме е корисен ама ни еднаш не издрибла некого. Многу чудно за него.

Без напор ги работиме. Само многу агресивно играат против Меси. Цело второ полувреме е корисен ама ни еднаш не издрибла некого. Многу чудно за него.
да да стварно ни еднаш не проба да издрибла :) повише ашка јаја од меси :)

Нема потреба и овие да ги прави мајмуни, се знае тоа оружје за кој и за кога го чува:vozbud:

Него следната ја играме со Селтик ако не се лажам. Нека пише некој кога и во колку саат ја играме.

Има хајлајтс од натпреварот ?

Голов на Руеда :vozbud: Колку години има детето?
21 година има:smir:

Него следната ја играме со Селтик ако не се лажам. Нека пише некој кога и во колку саат ја играме.
Нема да играме против Селтик.Наредна дестинација е САД таму ќе изиграме неколку пријателски натпревари.
2 Август Барса-ЛА Галакси
6 Август Барса-Сиетл
9 Август Барса-Чивас
На 16ти Август го играме првиот натпревар против Билбао во суперкупот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom