Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ја видов сликава:
2009-07-26_LLEGADA_ZLATAN_IBRAHIMOVIC_005.JPG

Ибра многу ми заличе на:

300px-Gonzo.jpg

Со Ибрахимовиќ тешко му се пишува на Реал кој што ионака влезе во историјата со поразот 5-2 :icon_bigg

Уште прво коло ќе им го дадат на Барса пехарот, зошто се знае кој ќе го земе...

Абе прво коло нема. Ама 33-34 коло го очекувам трофејот пак во Барса.

Едно е да се надеваш, а друго е да си сигурен. Ама гледам некои сигурни се, па може уште прво коло да ви го дадат.

ibrahimovic1.jpg

Со среќа нека ни е Ибракадарбра да се надеваме дека ќе блесне во Барса ! ! !:vozbud::vozbud::vozbud:

Едно е да се надеваш, а друго е да си сигурен. Ама гледам некои сигурни се, па може уште прво коло да ви го дадат.
Ако немате ништо против со задоволство ќе го прифатиме.И дај не се прави многу паметен лани уште од Јануари зборевте многу сме биле видовити на грав ли гледаме(во таков стил нешто зборевте) и на крајот останавте со празни раце.

Што ти е гајле тебе бе ? Ние каков сакаме муабет ке си праиме, ова си е наш фан клуб.:smir:

Ако немате ништо против со задоволство ќе го прифатиме.И дај не се прави многу паметен лани уште од Јануари зборевте многу сме биле видовити на грав ли гледаме(во таков стил нешто зборевте) и на крајот останавте со празни раце.

Дете, да ти кажем едно нешто. Едно е да збориш на 20 бода разлика, а друго е да збориш уште пред да е почната сезоната, затоа не ми мешај некој работе.

Што ти е гајле тебе бе ? Ние каков сакаме муабет ке си праиме, ова си е наш фан клуб.:smir:

Па тебе кој те праша за мислење? Или може си го купил фан клубов? Ако не сакаш да ме читаш затвори очи.

Дете?Откако стана полнолетен за тебе сите се деца?Ок ако е така.
Иначе не беше 20 бода разлика максимално беше 12 и вие се надевавте дека ќе стигнете кој спомнеше нешто вие „браво сите сте видовити“ не треба да си видовит да знаеш кој ќе ја земе титулата.

Дете?Откако стана полнолетен за тебе сите се деца?Ок ако е така.
Иначе не беше 20 бода разлика максимално беше 12 и вие се надевавте дека ќе стигнете кој спомнеше нешто вие „браво сите сте видовити“ не треба да си видовит да знаеш кој ќе ја земе титулата.

:pop::pop:

Со кого сум нашол и ја муабет да праем...

И 5-0 петарда требаше да ни испукат на Бернабе...

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ИБРАХИМОВИЌ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom