Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vidi maler so ova povredite,kaj odbranata e za nikade sega i napadot ke bide oslabnat
aj belki nisto ne e strasno so iniesta,a ako bide povreden i vo finaleto vo LS ke bide mnogu mnogu tesko
znaci svarno ovaa sezona nemase srekja ovoj iniesta mnogu pati se povreduvase,aj odgodina belki nema da gi ima ovie problemi i ke kaze mnogu poubavo so znae i umee

P.S. ke zaboravev mozebi i najglavnoto
forlan mu dise vo vrat na eto so 27 gola,moze li da se sluce iznenaduvanje sega na krajot i forlan da bide najdobar strelec znaejki deka dava gol na sekoj natprevar
i abidal go propusta finaleto vo kupot poradi suspenzija ali neznam zosto e suspendiran
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/05/n090510104975.html

Не бев дома и не го гледав натпреварот, но сепак ми е криво што во 90 - та минута ја пропуштиле шансата веќе да биде осигурана титулата. Сепак јасно е дека се е готово така да ништо страшно. Сега очекувам победа против Билбао, иако нема да биде лесно со оглед на тоа дека тие немаат долги години никаков трофеј, а и сезонава знаат да бидат незгодни.

Што се однесува до купот и суспензијата на Абидал, искрено ме заболе што нема да игра во среда, баш би сакал да го видам Силвињо прва постава, само многу ми е криво што нема да игра Иниеста. Да боже да се опорави на време и да го гледаме заедно со Анри во финалето на 27 мај.
Што се однесува до следната утакмица од Ла лига мислам дека треба да добие шанса Касерес на местото на Пујол и заедно со Пиќе да го сочинуваат централниот бедем.

Играчите изгледаа уморни,титулата е освоена останува уште Пујол да ја земи!

мора во среда со Атлетик да победиме,ама треба малку и играчите да се одморат
пошто не играше Пујол со Челси подобро тој да игра со Виктор Санчез во одбрана,лев бек Силвињо,а Касерес на десната страна
вака би изгледал соствот според мене
------------Пинто------------------
-------Пујол------В.Санчез---------
Касерес---------------------Силвињо
-----------Бускетс-----------------
--Чави----------------Гудјонсен----
------------------------------------
Меси(или Педро)---------------Хлеб
--------------Бојан-----------------:toe:

------------Пинто------------------
-------Пујол------В.Санчез---------
Касерес---------------------Силвињо
-----------Бускетс-----------------
--Чави----------------Гудјонсен----
------------------------------------
Меси(или Педро)---------------Хлеб
--------------Бојан-----------------:toe:

Вака очекувавме и со Вилларреал ама кога гледам Пеп најдобриот состав го Извади.:smir:

dobro e dobro e
povredata na iniesta ne e seriozna i ke go imame vo finaleto,aj veruvam i pred finaleto ke se vrati i ke poigra nekoja minuta

Пеп мора да ги одмора клучните играчи последните 3 кола.
Ќе требаат за финалето. А Иниеста мора да се опорави до тогаш.

п.с Значи нема сезона Барса да не направи некоја глупост колку и да е ситна, како средбата со Вилјареал.

neka e sreken rodendenot na andres iniesta i neka se oporavi sto pobrzo za da moze da igra vo finaleto...

Со душа чекам да почне финалето во купот незнам зошто не треба многу да ги оптеретуваме играчите за купот доволно ќе ни биде и 1-0 да славиме составот за во среда така некако би изгледал
Валдес
Пиќе
Касерес
Силвињо
Дани Алвеш
Бускетс
Кеита
Чави
Јаја Туре
Меси

Ето
ја очекувам првата титула да ја земеме во купот одиме на побдеда со БилбаоL).

Иниеста: Без разлика на повредата, ке играм во Рим :vozbud:

Инаку денеска, Андрес полни точно 25години...па нека му е среќен роденденот, брзо опоравување и најважното...титули! :smir:

Нека му е среќен роденденот на Иниеста. Навистина би било жално да не игра во големото финале. Иниеста е играч кој е машината, срцето на Барса, ретко ваков играч сум видел на терените. Толку корисен и крајно несебичен, според мене заслугите за успесите на Барса, а и на успесите на Шпанската репрезентација во најголем дел му припаѓаат на Иниеста.

Потврдено е дека суспензијата на Флечер, Абидал и Алвес нема да биде повлечена, па така тројцата фудбалери нема да бидат во комбинација за финалето во Рим.

Потврдено е дека суспензијата на Флечер, Абидал и Алвес нема да биде повлечена, па така тројцата фудбалери нема да бидат во комбинација за финалето во Рим.
Ај у п.м. сеа уште Анри и Иниеста да не се вратат и :zid::zid:

Нека му е среќен роденденот на Иниеста. Навистина би било жално да не игра во големото финале. Иниеста е играч кој е машината, срцето на Барса, ретко ваков играч сум видел на терените. Толку корисен и крајно несебичен, според мене заслугите за успесите на Барса, а и на успесите на Шпанската репрезентација во најголем дел му припаѓаат на Иниеста.

Абе :zver: над ѕверовите е Иниеста. Моментално е најдобриот играч на Барса, заедно со Меси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom