Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мноогу ќе фали Алвеш во финалето...

Титула титула титула:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::sekss::cug::olee::olee::olee::olee::olee:

Ајде уште едно полувреме и официјално да не прогласат за ШАМПИОНИ!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: :olee::olee::olee::pehar:

П.С Камп Ноу крца:)

Добро полувреме , Иниеста звер, како му ја намести на Ето :drk: Ајде уште 45 минути и титула :vozbud:

Добро полувреме , Иниеста звер, како му ја намести на Ето :drk: Ајде уште 45 минути и титула :vozbud:
и така ја имате веќе, ај нека вие честита догодина уште една:vozbud::vozbud:П.С. нека тепат Барса да фанам 310 ден ај:kesa::pos2:

Кај Пеп нема попуштање и одмарање секогаш игра со најјакиот состав тоа го прави тоа што е денес.:zver:Решил уште вечерва да го бутне рекордот за постигнати голови во Примера.

Пеп си ја почитува тактиката на легендата Јохан Кројф: Секогаш оди со онаа комбинација која проверено функционира! Затоа и го обожавам човекот. In Pep we trust!

Ццццццццццц пак Абидал црвен:tapp::tapp:
Тоа е 3-2, ваљда нема да примат уште еден гол сега.

Сител не можеа да одвојат време за да гледаме доделување на титула, ебати телевизијата.

НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Ах, Лоренте, пролив да фанеш!!!

3-3 ke treba da cekate do slednoto kolo za da ja obezbedite titulata...najloso e koga ke primis gol vo 90 min

seldnoto kolo ke slavime!!:nesvest:

Ах Лоренте после бодов шо ни го скинавте ако не влезете у куп Уефа значи стварно џабе не зафркнавте:tapp::tapp::tapp:
Леле иронија еј шо им направивме на Челзи тоа сега Виљареал ни го направи нас:tapp:Ќе чекаме до наредниот викенд изгледа за да славиме титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom