Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е чим ќе ја даваат на Спорт клуб утакмицата:vozbud:барем нема да се замарам со интернетов.

А Пујол нема теоретски шанси да ја напушти Барса, но исто е факт дека од наредната сезона повеќе ќе треба да ја грее клупата.

leleeee ovie glupavite od televizija sitel nema da prenesuvaat utre
daj vike ednas neka se smene TV sitel,neka prenesuvaat drugi nekoi spansko kaj komentatorite mu se tapa nisto ne razbiraat pa i slikata mu e lom nitu ednas na vreme ne pocnala nekoja utakmica od spansko pa i kupot ne go prenesuvaat mnogu retko

Овие од сител се катастрофа бе брат. Баш некни кога Барса имаше шанса да стане првак на Шпанија они не пренесуваа, а не па финале куп.

Кога ќе ја видам рекламата само "Примера ексклузивно на телевизија сител" ми се гади.

Иначе утре со среќа во купот нека ни е, нема да сум тука нема да можам да гледам, али знам дека момците ќе дадат се од себе да освоиме уште еден трофеј плус што не е на одмет, и на 27ми со сите сили да ја заклучиме преуспешната сезона.

Иначе баниран бев од форумот, па некој да каже дали ова со Иниеста е сериозно? Ме интересира само дали ќе игра во финалето со Манчестер?

Ќе игра. Мала повреда е тоа и самиот тој изјави дека ќе биде спремен за Јунајтед, исто како и Анри.

Ќе игра. Мала повреда е тоа и самиот тој изјави дека ќе биде спремен за Јунајтед, исто како и Анри.

Супер.

Баш сеа најдов и информација за него. Добро е што ќе игра, оти ако не играше ќе беше многу потешко без него, да не кажам невозможно. А сеа сме супер, и Тити ќе се врати и ќе бидеме перфект.:)

Овде.

Само да се зачуваме од други повреди пред финалето со Манчестер, па после што е наше ќе си дојде, што не е ќе си го земеме:baeh:

ednas prasav ama ne mi odgovori nikoj,aj sega pak ke prasam pa ako znae nekoj neka kaze
pomosnik trenerot na pep tito vilanova pred da dojde za pomosnik trener kade bese i so rabotese oti mnogu mi e poznato negovoto ima i prezime

Овие од сител се катастрофа бе брат. Баш некни кога Барса имаше шанса да стане првак на Шпанија они не пренесуваа, а не па финале куп.

zaso vikas deka ne ne prenesuvale nekni koga barca imase sansa da stane prvak na spanija,pa ne prenesuvaa na sitel3 a i za utre imam informacija deka ke se prenesuva finaleto na sitel3.

ednas prasav ama ne mi odgovori nikoj,aj sega pak ke prasam pa ako znae nekoj neka kaze
pomosnik trenerot na pep tito vilanova pred da dojde za pomosnik trener kade bese i so rabotese oti mnogu mi e poznato negovoto ima i prezime

Незнам многу за него, само знам дека во деведесетите години беше играч на Мајорка и UE Lleida

И мене ми е многу познато тоа име, а појма неам од каде. Незнам оти се ме влече дека беше едно време помошник и во Челзи, ама незнам:jaj:

Еј а во колку часот игра денес Барса?

Со среќа денес во финалето, па да ја славите првата титула сезонава.

Јас за Тито Виланова не најдов ништо,само дека е сега помошник тренер на Пеп:toe:

Флечер, Абидал, Алавес нема да играат во финалето 12.05.2009.
abidal-crven.jpg
Дарен Флечер, Ерик Абидал, Дани Алавес нема да играат во финалето на Лигата на Шампиони, бидејќи УЕФА ги одби жалбите на нивните клубови за поништување на суспензијата. Флечер, играчот од среден ред на Манчестер Јунајтед доби црвен картон поради прекршок над Фабрегас во полуфиналето против Арсенал.
Игарчите на Барселона, Абидал и Алавес исто така не се „помилувани“ поради опомените во мечот со Челзи. Бразилецот Алавес доби жолт картон поради старт над Кол што му е трет жолт, додека Абидал беше исклучен поради прекршок над Ањелка. „Тројцата фудбалери се суспендирани на еден официален натпревар во европските купови, а таа казна ќе ја извршат во финалето на Лигата на Шампиони“, се наведува во соопштението од УЕФА
Во финалето на Лигата на Шампиони ќе се сретнат Манчестер Јунајтед и Барселона а истото ќе се одигра на 27. Мај во Рим. Тоа ќе биде четврти пат во историјата на Олимико да биде домаќин на финале на Шампионската Лига. Последен пат тоа беше во 1996. година. кога Јувентус го совлада Ајакс после подобро изведување на пенали.

Разгласи​

Е ајде сега де видете го ова, НЕВОЗМОЖНО!!!!:vozbud:
Чудни работи се случуваат во светов!:toe:

Иниеста и пред 10 години му дал сличен гол на Челзи

Фудбал - Шпанија

iniesta.jpg

Андрес Иниеста е кошмарот за Челзи. Дефинитивно. По погодокот кој го постигна во средата со што го елиминираше големиот противник.

Но, дали знаете дека и пред 10 години, во натпревар помеѓу младинските тимови на Барса и Челзи, Иниеста постигнал сличен и одлучувачки погодок? Но, тогаш имало акција од половина терен, со двојно додавање. Бил капитен на младинскиот тим и го носел дресот со број 4.

За да биде иронијата поголема, прв му честитал тогашниот иргач на Барселона, сега тренњер на тимот Пеп Гвардиола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom