Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Најнапред се извинувам на незнаењето, но може ли некој накратко или надолго да ми објасни што е со темава за некој фудбалски клуб од 358285 лига, постои 7 дена има и има 1400 коментари до сега и тоа на ни помалку ни повеќе, 95 страни? А да, и кој е Рики? :D Thank you. :)

Игнорирајте го ова. Мислам дека разбрав што е работава. :)
+1 Фан! :D

А бе Рики да не го наебеш ти со ова BBCво.. ? Да не треба да идеш на состанок со BBC ?

Пошто ваљда ти пишале за BBC преку Фејсбук можеби настанало некакво недоразбирање..
Реков јас..

Рики браво, добар и англиски и се. Акцентот е тој, не си native Britain, па да тепаш англиски со нивни акцент, битно не се здрви ниеднаш, убаво си објасни.
И сериозно, интервју за BBC не е мала работа. Секоја чест.

Абре, направија ленири и сега на ред е да најдат од таму некое знаме македонско и да истакнат на трибините.

Види бе какви услови имаат, колку народ иде и тоа во осма лига :place:

Кај нас идам на Скопје - Маџари(втора лига) 2-30 души преку сила и играчиве со публиката си разменуваат некој сочни зборови од аут на аут. Една акција ја усра еден од Маџари и од публика му се дерат зошто не подава, ау бау и овој се врти и му вика што да подавам кога е местена :pos:

Види бе какви услови имаат, колку народ иде и тоа во осма лига :place:

Кај нас идам на Скопје - Маџари(втора лига) 2-30 души преку сила и играчиве со публиката си разменуваат некој сочни зборови од аут на аут. Една акција ја усра еден и од публика му се дерат зошто не подава, ау бау и овој се врти и му вика што да подавам кога е местена :pos:
кој ви е претседател на Маџари Солидарност ?! да не ви е Гоќо ?! чичко ми е Венцо , мора да го знаеш :D

кој ви е претседател на Маџари Солидарност ?! да не ви е Гоќо ?! чичко ми е Венцо , мора да го знаеш :D
Од кај да пасам кој е, се симнав онака да погледам фудбал да утепам некој саат. :D

Шо имаше везе Венцо со Гоќо не сфатив :pos:

Од кај да пасам кој е, се симнав онака да погледам фудбал да утепам некој саат. :D

Шо имаше везе Венцо со Гоќо не сфатив :pos:
Венцо им е позната фудбалска легенда на Маџари и моментален тренер во маџари .... Венцо Николов ...со наочари ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom