Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
А од кај да ги дознаам, да не мислеше ти сум налетал на теренот случајно коа сум шетал низ Англија? :D

Хахаха не бе,али го даваа тоа у најавата прво,затоа ми беше интересно топ тие интервјуто се снајде во квизот (y)

Hail Ricky!
518956.gif

Колку RUSSIAN звучам еј :D

Се надевам ви се свиѓа, едитирано е пошто малце поише зборев, али топ е направено :)

Kaкво russian бе, јас да бев ќе гнкав пола саат додека да ми текне збор, потечно збориш од Руни ебате. :D

Браво браво... слушав и супер беше... и ме бендисува како цело време “госпожата“ мацедониа мацедониа :D
пс: требаше и кајгана да ја изрекламираш :sneaky:

Браво Рики ептен добар и течен енглески, пола од тука да бевме ќе се мислевме по 5 минути за некои зборчиња (y)

Дајте бе на порталот објавете нешто, вакво нешто не се доживува секој ден :D

Стварно бе, стигнавме до BBC, а уште не нема на нашиве портали. Усвари тие се окупирани со похованиот кромид што го јала Сораја.

Барем на кајгана поставете :)

Мене па уште ме чуди што дежурниве патриоти немаат отворено тема на форумов со наслов : „Англија не нарекува Македонија, дали е Грција готова?“

Мене ме загрижува што некој грк ќе дознае и ќе почнат да замараат на фан страната на Бамбер

Мене ме загрижува што некој грк ќе дознае и ќе почнат да замараат на фан страната на Бамбер

не следат фудбал тие немај гајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom