Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ако начекам биатлон Neuner ќе си ја гледам,има и што да видам...
Шо вика Боби неам воља за фудбал да глеам веќе :kesa: Ќе си ја глеам и ја Нојнер бар има шо да видам без разлика кое место ќе земе
Инаку по се изгледа беше во право имењак... Ова ме боли многу ама „пола екипа ни беше Робен“. Многу гомнарии се покриваа со неговата генијалност лани тоа е.
Шо вика Боби неам воља за фудбал да глеам веќе :kesa: Ќе си ја глеам и ја Нојнер бар има шо да видам без разлика кое место ќе земе
Инаку по се изгледа беше во право имењак... Ова ме боли многу ама „пола екипа ни беше Робен“. Многу гомнарии се покриваа со неговата генијалност лани тоа е.
Баш заради ова,ме фати носталгија за Кан.Затоа на аватар ќе го носам неколку дена.Само не ми е јасно како може да ставиш еден таков грубијан за капитен,кој нема три чисти во главата и прави секој натпревар жут картон.Капитенот треба да биде пример на екипата,со некој авторитет стекнат со текот на кариерата(ехххх Кан) а овој ги поседува сите карактеристики како да не бидеш капитен.На некој начин и одмага на екипата со неговото однесување.
Баш заради ова,ме фати носталгија за Кан.Затоа на аватар ќе го носам неколку дена.![]()
Не си прајте бајрам вГаал нема да лета.