Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај белки ќе им текне да го шутнат Ван Гал.
Инаку Нојер брани ѕверски, се повеќе ме потсетува на Шмајхел.
Значи кој баксуз сум , трчам од гости да глеам Баерн како игра, отварам атхе.нет пуштам баерн фаќам ја од 60 минута , а у 58 минута гол сме примиле. И како што читам од вас прво полувреме сме јако играле, ама второ од тоа што гледав пола саат имаме само еден шут на Гомез у 84 мнута. 89 минута не беше у офсајд Гомез и тој беше од нас во напад последните
30 минути. Вториот гол што го примиме, едниставно Тимошчук не е одбрандбен играч. Во последните минути во нападот влезе Ван Бајтен кој обично е поопасен по нашиот гол повеќе, ама среќа сга напаѓач го ставија.
Боби[Мкд];3934493 напиша:Неам веќе воља да гледам фудбал, ќе си пуштам карлинг Германија растур прајт.
Утре Шалке нема да знае што го снашло.
Боби[Мкд];3934493 напиша:Неам веќе воља да гледам фудбал, ќе си пуштам карлинг Германија растур прајт.
Шалке сеуште незнаат што ги снашло. Конечно победија. ова е ново за нив.
Ван Бомел е гнаса, не заслужува веќе да го носи дресот, Крос е далеку, далеку од формата лани. Мора да се подобри ситуацијава со повредени фудбалери.
Ги видовте во кадар Демикелис и Ван Бајтен на клупа со капчињата?
Нојер мора да го земиме по секоја цена!!!
И не е се така како што мислитеУтре Шалке нема да знае што го снашло.
И не е се така како што мислитеКако и да е добра игра прикажавте али не ве следеше среќата...Чуден тим сме и ние од тимови од 3 класа губиме а вас ве тепаме..
![]()
Јас ги видов и ИЧ не ми беше мило некако...па на крај кога изгубивме...:nesvest:Ги видовте во кадар Демикелис и Ван Бајтен на клупа со капчињата?![]()