Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај белки ќе им текне да го шутнат Ван Гал.
Инаку Нојер брани ѕверски, се повеќе ме потсетува на Шмајхел.

Neznam kolku i kako ja sledite igrata , ali ke vi kazam deka Kroos slobodno moze da se stavi na Transfer Lista za dobra para i bi trebalo da se izgra 4-3-3 ako sakat rezultati .

Eve kako bi doslo http://www.google.com/imgres?imgurl...nel=s&biw=1680&bih=860&tbs=isch:1&um=1&itbs=1

Pa od ovde , Golman smena - Neuer , bekovi Lahm i Daniel Alves , destruktivec De Four , Stopperi Breno/Badi i Chiellini , sreden red Schweini i bilo koj drug , krila Robben i Ribery i napad Torres , so ovoj tim moze da se NADEVAME na podobro , ako ne ajde BAYERN se seli za nekolku godini vo 2 Bundes !!!

--- надополнето ---

Ај белки ќе им текне да го шутнат Ван Гал.
Инаку Нојер брани ѕверски, се повеќе ме потсетува на Шмајхел.

Cekaj malku .... VAN GAAL ovde ne bese kriv , samo toa ke ti kazam !!!! Ako ja gledase utakmicata ke videse deka nasive DRVA nedorasnati promasija 100000000 sansi i za ovoj poraz najmalku bese kriv Van Gaal !

--- надополнето ---

I praviloto AKO NE DADES KE TI DADAT pa toa i se desi !!

Значи кој баксуз сум , трчам од гости да глеам Баерн како игра, отварам атхе.нет пуштам баерн фаќам ја од 60 минута , а у 58 минута гол сме примиле. И како што читам од вас прво полувреме сме јако играле, ама второ од тоа што гледав пола саат имаме само еден шут на Гомез у 84 мнута. 89 минута не беше у офсајд Гомез и тој беше од нас во напад последните
30 минути. Вториот гол што го примиме, едниставно Тимошчук не е одбрандбен играч. Во последните минути во нападот влезе Ван Бајтен кој обично е поопасен по нашиот гол повеќе, ама среќа сга напаѓач го ставија.

Значи кој баксуз сум , трчам од гости да глеам Баерн како игра, отварам атхе.нет пуштам баерн фаќам ја од 60 минута , а у 58 минута гол сме примиле. И како што читам од вас прво полувреме сме јако играле, ама второ од тоа што гледав пола саат имаме само еден шут на Гомез у 84 мнута. 89 минута не беше у офсајд Гомез и тој беше од нас во напад последните
30 минути. Вториот гол што го примиме, едниставно Тимошчук не е одбрандбен играч. Во последните минути во нападот влезе Ван Бајтен кој обично е поопасен по нашиот гол повеќе, ама среќа сга напаѓач го ставија.

I pak ke kazam Van Gaal ne e kriv za ovoj PORAZ !!! Ako ne dades gol ke ti dadat !!!

--- надополнето ---

Ne mi se izleguva sea od doma , Kroos , Van Bommel , kontento , Tymo , Pranjic , Butt i kompletno site Stopperi vo timot ne zasluzuvaat mesto vo timot tuku direktiva na prodazba , ja da sum bi gi stavil na lista uste vecerva ne bi se dvoumel bidejki se gledase deka ne se sposobni igracite da si gi izvrsat obvrskite !

--- надополнето ---

Неам веќе воља да гледам фудбал, ќе си пуштам карлинг Германија растур прајт.

Боби[Мкд];3934493 напиша:

Po ova na sekoj normalen bi mu prekisnalo !!!

Утре Шалке нема да знае што го снашло.

Шалке сеуште незнаат што ги снашло. Конечно победија. ова е ново за нив.

Ван Бомел е гнаса, не заслужува веќе да го носи дресот, Крос е далеку, далеку од формата лани. Мора да се подобри ситуацијава со повредени фудбалери.

Ги видовте во кадар Демикелис и Ван Бајтен на клупа со капчињата?:)

Нојер мора да го земиме по секоја цена!!!

Јас ако начекам биатлон Neuner ќе си ја гледам,има и што да видам...

--- надополнето ---

Шалке сеуште незнаат што ги снашло. Конечно победија. ова е ново за нив.

Ван Бомел е гнаса, не заслужува веќе да го носи дресот, Крос е далеку, далеку од формата лани. Мора да се подобри ситуацијава со повредени фудбалери.

Ги видовте во кадар Демикелис и Ван Бајтен на клупа со капчињата?:)

Нојер мора да го земиме по секоја цена!!!

Мислиш Бивис и Батхед :)

Честитки братучед за победата,утре пиво сакам.

Ај не може уште некој фејлот од пост да ми го цитира..
Изгубивме од овогодишниот шајзе, али знам дека ПРЕД нив ќе бидеме на табела на крај, па магат нека го цица.:bip:

Утре Шалке нема да знае што го снашло.
И не е се така како што мислите :) Како и да е добра игра прикажавте али не ве следеше среќата...Чуден тим сме и ние од тимови од 3 класа губиме а вас ве тепаме..:toe:

И не е се така како што мислите :) Како и да е добра игра прикажавте али не ве следеше среќата...Чуден тим сме и ние од тимови од 3 класа губиме а вас ве тепаме..:toe:

Имавте едно бело влакно во газот, тоа ве изваде. Ко не ви нашибавме 5 гола во прво, нормално дека казната не' стигна после.

Грешка до грешка, малер до малер, титулата... која титула?

Не ми се верува какви претумбации во тим направи волов вГаал само за да го остави да игра вБомел на негова позиција. А овој сирот вол не може да погоди од 2 метри. ОСТАВИ ГО ТИМО НА НЕГОВА ПОЗИЦИЈА ВО СРЕДИНА БЕ АШЛАК ЕДЕН!!! А и пак вака ван позиција за мене Тимо беше меѓу 2-3 најдобри на терен (по не знам кој пат веќе).

Тимо ќе внесеше сигурност во средина и подобри пасови за офанзивците а назад можеше и Мичо да покрие сега многу подобра комбинација од која и да е што го вклучува в Бомел во прва.

Само со кој памет на вака значаен натпревар баш се реши да ги пушти Контенто (мувла) и вБомел (мувла на квадрат) да изиграат од почеток после долги повреди кога тимот како што беше поставен во последните 8 натпревари немаше пораз мене не ми е јасно. За Тимо веќе пишав а за Прањо, со сите негови мани во дефанзива (а ги има) сепак е 100% фит, далеку поподготвен од Контенто и има позади себе некои 6-7 асистенции во последниов месец што е топ. Барем Прањо ќе правеше притисок по лево крило!

Да не зборувам за неискористените шанси на Кроос, Гомез и Швајни... и преку кур веќе цело време истите глупи грешки на почеток на второ сите голови ги примаме ко ретардирани неспособни дечиња се!

Покрај Тимо и Брено ми влева надеж, мада мислам дека играчот што он го покриваше ја удри со глава за акцијата за 2:0. Се на се сепак солидно одигра мислам.

вГаал, Контенто, Рибери и вБомел епик фејл вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom