Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А зошто уствари не го избркате Ван Гал на клоци??? СО се некои копуци кои ги имате во екипата??

Јас ако начекам биатлон Neuner ќе си ја гледам,има и што да видам...

Шо вика Боби неам воља за фудбал да глеам веќе :kesa: Ќе си ја глеам и ја Нојнер бар има шо да видам без разлика кое место ќе земе :toe:

Инаку по се изгледа беше во право имењак... Ова ме боли многу ама „пола екипа ни беше Робен“. Многу гомнарии се покриваа со неговата генијалност лани тоа е.

Шо вика Боби неам воља за фудбал да глеам веќе :kesa: Ќе си ја глеам и ја Нојнер бар има шо да видам без разлика кое место ќе земе :toe:

Инаку по се изгледа беше во право имењак... Ова ме боли многу ама „пола екипа ни беше Робен“. Многу гомнарии се покриваа со неговата генијалност лани тоа е.

Полека преминува во факт моето мислење :toe: А ко ќе се врати ќе биде прекасно,барем за оваа факинг сезона(за ЛШ ќе видиме:))

За жал пристигна суровата реалност.

Денес изиграа топ,ама немаа финиш.Првото полувреме беше генијално.И после се сруши све.Од 60та натака,скроз паднаа.

Крос беше крш.Не смееше такви прилики да пропушти.

Рибери слабо,многу слабо.

Швајни пробуваше ама неможе све он.

Бомел дупка.

И не е крив Ван Гал.Убаво си рече,неможам ја да дадам гол!

^ Ете така. И после пак некој да ми објаснува дека требало Бомел да игра а Тимо да си бара нов тим.

Само не ми е јасно како може да ставиш еден таков грубијан за капитен,кој нема три чисти во главата и прави секој натпревар жут картон.Капитенот треба да биде пример на екипата,со некој авторитет стекнат со текот на кариерата(ехххх Кан) а овој ги поседува сите карактеристики како да не бидеш капитен.На некој начин и одмага на екипата со неговото однесување.

Јас мислам Кан да го земеме за тренер, играчиве од пусти страв да не јадат чотек в соблекувални, ќе ги добиваат сите натпревари.:)

И доста мислам за вечерва, заминав на спиење, утре се надевам Нирнберг ќе изигра за нас (ако е тоа воопшто можно).

Само не ми е јасно како може да ставиш еден таков грубијан за капитен,кој нема три чисти во главата и прави секој натпревар жут картон.Капитенот треба да биде пример на екипата,со некој авторитет стекнат со текот на кариерата(ехххх Кан) а овој ги поседува сите карактеристики како да не бидеш капитен.На некој начин и одмага на екипата со неговото однесување.
Баш заради ова,ме фати носталгија за Кан.Затоа на аватар ќе го носам неколку дена.:pipi:

Баш заради ова,ме фати носталгија за Кан.Затоа на аватар ќе го носам неколку дена.:pipi:

Khan ama ne i toj do nego pls !!!! Unistuva kadar !!!

--- надополнето ---

150 milioncinja inaku bye bye Bayern Munchen ke treba da peeme od dogodina !!

Ne SAKAM da go gledam bayern kako propaga , a najmalku da go dostigne nivoto na Notingem Forest !!!

E aj и ти, 150 милиончиња, фан на Баерн си, такво нешто нит се десило нит ке се деси со оваа управа, затоа ми нема логика муабетов бидејќи е фантазерски. :) A и реално, драстична реконструкција не е потребна, т.е '' драстична '', сеедно кој како го толкува тоа, потребен е нов голман и двајца стопери, значи ова е морално, овие позиции се убедливо најкритични во тимот, и потребен е асален партнер на Швајни во средината ( но само откако ке се нашминка одбраната ), толку ( колку едноставно звучи вака на форум :) ). За овие позиции, реално, можат да поминат со 30 до 40 милиони евра, овие засилувања уз Гомез, Рибери, Робен, Швајни, Лам, Милер, Крос и пуна капа, тоа е тоа.
Баерн се светлосни години далеку од Нотингем зашто основата ( оваа со набројаниве играчи ) не им е стара ала Челзи со Лампард, Дрогба, Тери и остали, па со добар избор на трансфер пазарот за горенаведените позиции Баерн реално, ке има страшнa екипа. :wink:

^^ Keyowrd-от тие е добар избор на трансфери. А зимава добар пазар малку потешко секако. Кога беа доволно самобендисани и арогантни летово да не интервенираат (пред се вГаал) тогаш сега ќе го јадеме стапот. А требаше тоооооооооооолку малку - штопер, лев бек и или замена за Рибс и Робен некое крило или играч за нова тактичка варијанта без нив. Кога знаеш дека се двајцата подложни на повреди мора да направиш добар пазар, имајќи го тоа на ум. И не ни требаа 150 него со 40тина милиони супер пазар можеше да направиме.

Со Шахин на пример ја имаме и оваа варијанта:

--------Тимо
---Шахин--Швајни
--------Кроос
----Милер--Гомез

Ем на флексибилност ќе добиевме ем на тактичка непредвидливост. А сега вака може финалето на ЛШ 2012 во Минхен ние од Дњепропетровск или некое друго градче среќно што има тим во Лига Европа да го гледаме.

Сега сум бар 99% сигурен дека ќе направат некако зимски пазар, само што ќе уловат тоа да видам. Коентрао нема да е зш не може да игра ЛШ, Кришито, Тремулинас ќе помогнат заради конкуренција на таа позиција ама колку се вистински засилување прашање, Беинс јас го немам многу гледано и Алваро Домингез (Атлетико Мадрид) и Переира (Порто) уште беа во игра последно што прочитав.

Челзи немаше резултати го шутнаа Мурињо...
Интер не освојуваа ЛШ, го шутнаа Манчини, дојде Мурињо...
Аргентина не го мина 1/4 финале на СП, летна Марадона...
Кога тимот има слаби резултати крив е тренерот, вистина има купишта повреди, ама играчите не се толку слаби да се во -14 зад лидерот и тоа со натпревар повеќе по само 15 кола. Не смее вакво нешто да се случува во клуб кој сака да биде на исто рамниште со Манчестер, Барса и Реал.
Ван Гал мора да лета, а треба и да се донесат некои засилувања, на кои им доликува да играат во тим како Баерн.

Не си прајте бајрам вГаал нема да лета. Се молам само да прекине да биде толку тврдоглав и да скопча пар работи кои од авион „обичните фанови“ ги гледаат. И неколку добри трансфери да ископаат зимава... Факт е дека имаме проблеми кои мора да се решат.

Инаку ај добри вести: Швајни бил пред потпишување на договор до 2016! Лошото е што изворот е Билд (булевардски весник кои саде штампа сензационални вести, нема потврда на ваквите индикации на кикер,с порт1 или нешто посериозно).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom