Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако го продадат другата година Рибери јас се откажувам од Баерн. Човеков е најдоброто нешто што му се има случено на клубот во послените десетина години :vozbud:

Пажња на третиот и петтиот гол:vozbud:

Повелеле, инаку со Телавив ќе има на на албанската кљан. Кој може ќе си гледа.

ЦЦЦ ѕверови сте со овој тим.Во ЛШ имате големи шанси со ваква игра.

Мора да се каже,дека Швајнштајгер на позицијата која ја игра моментално на еден вид дефанзивец од средината на теренот,со повремени офанзивни задачи е стварно светска класа,фантастично ја држеше средината цела утакмица заедно со тимошчук и постигна одличен гол.Мислам дека со него во ваква форма каква што е,добивме уште еден феноменален играч од средината на теренот.

Швајни изигра закон, но Тимошчук е права трагедија од играч, многу неточни подавања, фаули и изгубени топки.Само да клиза знае, кога ќе се врати, Ван Бомел ќе биде стартер. Исто така Гомез би го оставил на клупа да размисли малце, а Милер и Клосе прв тим. Германско си е германско:vozbud:

Да,да и тој е страшен...:)

П.С. Рибери се збудале кога го даде голот...хаха..
200991219638810360_8.jpg

Ц ц ц не чини вака за рамазан да прави:pos2:

Феноменален играч е Милер. Го гледав на Ауди Купот каде играше супер, а гледам и сега во Бундес Лигата на најдобар можен начин ја оправдува довербата на ван Гал ..

Рибери размислува на продолжување на договорот!

Пред неколку недели тој беше пред заминување,но сега Рибери сериозно размислува за продолжување на договорот во Баерн.

Рибери околу неговото продолжување на престојот во Баерн:

Клубот има некоја идеја,и јас имам истотака идеја.Во фудбалот понекогаш работите се одвиваат многу брзо.Мал состанок,и може веднаш да се одлучи правилно.

Француската ѕвезда одеднаш заљубена во Баерн, пред само некое време инсистираше на премин во шпанскиот гигант Реал Мадрид.

Договорот на Рибери трае до 2011 година.Иако немало дискусија за продолжување на договорот, „се може да оди многу брзо“ како што вели Рибери.

По еден ситен конфликт со тренерот Ван Гал,Рибери се чувствува повторно удобно во Минхен.

Рибери:„Се чувствувам сакан тука“, „Важно е дека важните луѓе во клубот ми веруваат.Реакцијата на фановите по кам-бекот беше добра.Тоа ми дава многу сила“

„На почетокот беше доста тешко.Тренерот си имаше своја филозофија која беше тешко да се разбере.Но свативме дека тоа е доста интелегентно,и дека Ван аал има многу искуство.Ни требаше време да се навикнеме,а тој имаше доста барање.Но сега е одлично,и ја чувствуваме придобивката од сето тоа.

По натпреварот со Дортмунд Баерн патува во Израел на првото коло од Лигата на Шампионите.Според сите најави Рибери ќе биде во стартниот состав!

Изворче

Мој коментар за ова::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom