- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Страшен пресврт .... Готов е Дортмунд. :pred:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПЕТАРДА!!!!!
Ај сеа да ве видам сите што серевте против Баерн!!!!!Да видиме сеа кој е слаб.......

Балак не се уништи во Челзи. Тој стана таму еден од најважните играчи иако оваа не го признаваат од нивниот фан клуб.Ми се свиѓа дуото Робен-Рибери, би било супер и наредните години да играат заедно.
Нека не лета Рибери по други тимови, овде е лидер, она што беше Балак пред да се уништи у Челзи.
Ако Балак се уништил во Челзи, ја идам да се удавам во септичка јама. Само толку...Ми се свиѓа дуото Робен-Рибери, би било супер и наредните години да играат заедно.
Нека не лета Рибери по други тимови, овде е лидер, она што беше Балак пред да се уништи у Челзи.
Добро не се уништи како Шевченко но не е она што беше во БаернБалак не се уништи во Челзи. Тој стана таму еден од најважните играчи иако оваа не го признаваат од нивниот фан клуб.
Инаку играта денес не беше на ниво, само реализацијата беше нај, од пет шанси ,пет гола!
Јас признавам дека Балак не се уништи, ама платата му е голема (140к фунти). Не игра на секој натпревар, на некој е многу спор... Ама па добро, за без пари го земавме па се компензира.Балак не се уништи во Челзи. Тој стана таму еден од најважните играчи иако оваа не го признаваат од нивниот фан клуб.
Инаку играта денес не беше на ниво, само реализацијата беше нај, од пет шанси ,пет гола!
Ако така гледаш, во Баерн не беше она што беше во Баер...Добро не се уништи како Шевченко но не е она што беше во Баерн