Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
батали бе супер од прва профункционираа овие а плус на робен му е ветено дека рибс ќе остане...

со рибс и роби имаме класична 4-3-3 а со вд ваарт ќе треба пак да менуваме формација на 4-4-2 со плејмејкер... ти е*ам и 55 милиони и се... тимов е донт чач сега и треба да оставиме ова да видиме како ќе функционира на среден рок.

Од headquarters беа децидни кога рекоа дека нема да си оди Риберим така да џабе шпекулираме цело време, да гледаме Рибери да продолжи договорот.

Рибери изјавил дека 100% останува во Баерн ова лето :)

Franck Ribery: I Am Happy At Bayern Again With The Arrival Of Arjen Robben

Па пукнете сите душмани.....

"The signing of Arjen Robben has convinced me to stay at Bayern. The arrival of a player of his class is a sign from the club that they're keen to fight for silverware again. I wanted the club to sign a player like Arjen and I'm happy that the club secured his services," Ribery was quoted as saying by TZ.

http://www.goal.com/en/news/15/germ...-am-happy-at-bayern-again-with-the-arrival-of

Franck Ribery: I Am Happy At Bayern Again With The Arrival Of Arjen Robben

Па пукнете сите душмани.....

"The signing of Arjen Robben has convinced me to stay at Bayern. The arrival of a player of his class is a sign from the club that they're keen to fight for silverware again. I wanted the club to sign a player like Arjen and I'm happy that the club secured his services," Ribery was quoted as saying by TZ.

http://www.goal.com/en/news/15/germ...-am-happy-at-bayern-again-with-the-arrival-of

Ја знам оти е толку среќен, Робен му е конкуренција за грдоќа.:pos:

Епа ај и зекото Роналдињо и тоа ќуфтето Руни (неверојатно ме потсеќа на Шрек) да ги зееме па сите утакмици службено да идат за Баерн зш на сите ќе им се гади да излезат на терен да ги глеаат овие :smir:

Да бидеме реални: како изгледаат нека се замараат жениве мене ми е битно како играат а овие двајцава богами... :vozbud:

Баерн нема да загуби натпревар во Бундес лига ако играат Рибери и Робен. Се надевам дека ќе бидат во тимот заедно барем на 2/3 од натпреварите.

Eве го нашиот најјачи состав

.........................Бут..............................

Лам.......Демикелис.......В.Бајтен...Прањиќ

...Алтинтоп........В.Бомел.......Швајнштајгер

.......Робен...........Гомез................Рибери

Голман-топ

реално Бут не не разочарал ниеднаш до сега,сега ќе биде и прв голман,а тоа ќе му даде дополнителен елан,такада ич не се сеќирам за голманската позиција,бар додека не дојде некој нов

Одбрана-?

На последниот натпрвар со Волфсбург се покажа солидно,претходно имаше осцилации,такада ќе видиме како ќе се понаша до зимски прелазен рок.Имаме доста варијанти кои можат да не појачаат.

Средина-Одлична

Швајни со Волфсбург можда го изигра натпреварот на животот од кога игра во Баерн.Фантастично изигра,напишав веќе и претходно,ѕверски.Ван Бомел си е класика и Алтинтоп е одличен по таа десна страна,со можност на негово место да се стави Тимо во една подефанзивна варијанта.

Напад-Светска класа

Тука нема што да се додаде,перверзно е дури!

Се на се имаме конечно еден солиден состав,со добра клупа,имаме светски калибар играчи,и мислам дека можеме да се надеваме на успех во ЛШ.Пак малце ми е страв за одбраната,ама на крај краева во зимскиот рок ќе корегираме се што недостасува.Дај боже да нема потреба.
И едвај чекам на дуелот со Јуве!!!Ќе биде тоа добар фудбал!

Мене Прањич не ме убеди ви утакмиците до сега, и мислам дека треба да му дадат место на брафхајд.

Рафиња не ви дојде ?
Не, Шалке останаа на тоа дека не го продаваат и покрај интензивните преговори со Баерн и Јувентус.

Мене Прањич не ме убеди ви утакмиците до сега, и мислам дека треба да му дадат место на брафхајд.

Ни мене воопшто не ме убеди, но да оставиме времето што ќе покаже, уште е рано сега.

Пак ќе пофторам Олич моментално е во јака форма и со оглед на неговите години мора да му се даде шанса, а Праниќ би го ставил во средина бидејќи често ќе имаме дупки назад од неговите безцелни продори.

.............................................Бут....................................................

Лам.......................Бадштубер...............Ван Бујтен............Брафхајд(Пранич)

.......Швајни.............................................ВанБомел......................................

РОбен.........................................Олич(Милер).......................................Рибери.......

....................................ГОмез(Клосе)........................................................

Ама Ван Гал нема да игра вака.Плус имаме 5 напаѓачи а да играш само со еден класичен шпиц а четворица да имаш на клупа е греота.

Со доаѓањето на Робен пак мислам дека Баерн можи да направи нешто повеке оваа година, поздрав зедовте прва класа играч.

Дај боже да ви го купиме Рибери во Реал догодина па да бидеме фит-фит :)

И така да пројде побргу паузава, до сите најверни навивачи на Баерн

ENJOY

Екстра тим имате напаѓачи колку сакаш Клосе,Тони,Гомез,Олич,средина топ со Рибери и Робен.Инаку со овој болдираниов што е работа,повреден е или?

Екстра тим имате напаѓачи колку сакаш Клосе,Тони,Гомез,Олич,средина топ со Рибери и Робен.Инаку со овој болдираниов што е работа,повреден е или?

Па да,не е сеуште фит за да игра цел натпревар....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom