Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе брат само малку :smir: Разлика се гледаше од Јупитер :drk:Јбг тоа е - за играчи од таа класа нема замена а сега сум пресреќен што имаме двајца такви во екипа.

Ианку ако е вистина за Рафиња ќе е феноменално. Рафиња десно, Лам лево, Прањич полулево во средина и нема да мора да го глеам Шванштајгер во прва конечно... :vozbud:
Jaс сум за Швајни, тој е млад и колку има покажано.Мене Гомез и Тимо кој вчера не знаеше да прими топка се промашени инвестиции.Подобро Милер отколку тие двајца.

Да беше до нив мислам немаше да си оди Робен али кога управата го нејќе... ете шанса дечкото да покаже што знае кај нас :helou:

Инаку читав изјава на Робен во која, меѓу другото вика дека Рибери е една од главните причини поради кои се преселил во Минхен.

Богами само да останат здрави двајцата и на долги патеки сезонава... мхмхмх... ќе има +18 забрана во Алианц Арена ако вака се продолжи ова за мали деца не е за гледање:toe:

Jaс сум за Швајни, тој е млад и колку има покажано.Мене Гомез и Тимо кој вчера не знаеше да прими топка се промашени инвестиции.Подобро Милер отколку тие двајца.

Брат Швајни го чекаме 4 сезони и никако да го биде. Вечен талент е и мислам таков и ќе си остане. Прањич солидно знае да нафрли и баш мислам добро ќе го пополни тоа место полулево.

Лам некако тапа се снаоѓа десно (не ми е јасно зошто, не очекував така зашто е деснак баш мислев поубаво ќе игра десно ама ок) па Рафиња ќе е кец на 10ка според мене.

За Гомез дека е многу поскапа верзија на Тони се согласувам (барем сега за сега, се надевам ова ќе се смени во тек на сезонава) а Тимо вчера според мене прв пат одигра солидно иако пред почеток на сезонава многу повеќе очекував од него се на се...

Timoscuk e dobar za rezerva a Gomez koga ce ekksplodira togas ce zborim so tebe toj e igrac ot 1 klasa:smir:

Timoscuk e dobar za rezerva a Gomez koga ce ekksplodira togas ce zborim so tebe toj e igrac ot 1 klasa:smir:

Гомез е мизерија одкога почна и да игра за Германска репрезентација, незнам дали памти некој лани на веропското со Полска два пати празен гол промажи а он да избувне ко Тони пред 2 години и да даде 30 гола нема шанси.Тимо би требало да се привикне малце и на офензивните задачи што ги има а не само да одкорнува противнички играчи.

За Швајни, тој си спушти корени во Баерн и јас мислам дека Ван Гал може да го мотивира зошто е многу јак играч.Или нека го продаде , тој не смее да седи на клупа.Сите знаеме како игра во Германија а како би требало да игра сега кога има силни соиграчи.Јас мислам дека треба да посеби малце на клупа и да види дека и во баерн има конкуренција и да видиш како ќе игра после.

Е така може - ако почне гзот да ги грее столчињата на клупа за резерви па му текне што е работава.

Тоа стално многу ми беше криво и за Подолски и за Швајнштајгер - за Германија гинат а за Баерн се на стара слава мислат... епа не бива бе така! Само на тие два гола против Португалија (СП 2006, меч за трето кој се сеќава се сеќава) да се живее и пет сезони после тоа нема дадено таков гол а се уби лани и преклани од трошење добри топки...

Инаку за Рафиња читам во ТЗ и Руминиге потврдил интерес и интензивни преговори... ај нешо нека биде денес и утре останува само...

Е така може - ако почне гзот да ги грее столчињата на клупа за резерви па му текне што е работава.

Тоа стално многу ми беше криво и за Подолски и за Швајнштајгер - за Германија гинат а за Баерн се на стара слава мислат... епа не бива бе така! Само на тие два гола против Португалија (СП 2006, меч за трето кој се сеќава се сеќава) да се живее и пет сезони после тоа нема дадено таков гол а се уби лани и преклани од трошење добри топки...

Инаку за Рафиња читам во ТЗ и Руминиге потврдил интерес и интензивни преговори... ај нешо нека биде денес и утре останува само...

Нема више траснсфери во овој преоден рок.Сабајлево Хенес на СкајСпорт изјавил,по средбата со Румениге и Ван Гаал сабајлево,што значи остануваме со оваа екипа.
Одбраната вчера одлично се покажа мора да се признае,посебно Бардштубер и Прањиќ.Малце не ми се свиѓа кај Прањиќ што премногу оди напред,и мора спринтот после кога има контра,и малце касни,али вчера беше солиден.
Тимошчук исто беше екстра.Па првиот гол на Робен се деси откако Тимо пресече акција и украде топка на сред терен која ја собра Рибери.
Се на се,имаме и повеќе од солидна екипа.Искрено малце одбраната ме плаши како ќе се однесува до зимата,али ваљда Ван Гаал ќе поработи повеќе на тоа.Околу средина и напада,ич нека не се сеќира.

Нема више траснсфери во овој преоден рок.Сабајлево Хенес на СкајСпорт изјавил,по средбата со Румениге и Ван Гаал сабајлево,што значи остануваме со оваа екипа.
Одбраната вчера одлично се покажа мора да се признае,посебно Бардштубер и Прањиќ.Малце не ми се свиѓа кај Прањиќ што премногу оди напред,и мора спринтот после кога има контра,и малце касни,али вчера беше солиден.
Тимошчук исто беше екстра.Па првиот гол на Робен се деси откако Тимо пресече акција и украде топка на сред терен која ја собра Рибери.
Се на се,имаме и повеќе од солидна екипа.Искрено малце одбраната ме плаши како ќе се однесува до зимата,али ваљда Ван Гаал ќе поработи повеќе на тоа.Околу средина и напада,ич нека не се сеќира.
На Википедиа, Рафиња веќе е играч на Баерн . Многу добар десен бек. линк

On 30 August, 2009 Bayern Munich signed Rafinha for a fee of £11mil. It was rumoured that he will be joining Juventus but eventually the German powerhouse Bayern Munich were able to snatch him up.

Премногу ќе беше и Рафиња да го донесеа така да супер ни е тимот кој треба само да се уигра и пази од повреди.Мора да се обидеме да го продолжи Рибери договорот, што мислам дека ќе се случи бидејќи Робен ќе му каже на Рибс колку е глупо да се игра во Реал и заедно ќе се согласуваат во нападот.Тоа и беше желбата на Рибери за да остане.Да се создаде конкуренција во Баерн и јака екипа за во европа.

На Википедиа, Рафиња веќе е играч на Баерн . Многу добар десен бек. линк

Нема ништо на www.fcbayern.com

p.s Се шпекулира и на Рисе!

Секоја чест за Робен . дечкото е само 2 саата со Баерн и им плесна 2 комада . Незнам зошто Реал беа толку упорни да го продадат кога секој тим би посакал да има таков играч како него . Секоја чест за него и искрено мислам дека годинава иако лошо стартувавте дека конечно ќе ја освоите титулата . :helou:

1608754946-bayern-gegen-wolfsburg.9.jpg

1741607079-bayern-gegen-wolfsburg.9.jpg

NUMMER 1

Бут ќе биде прв голман на Баерн од сега па натака!!!Денес објавија и на официјалната страна.Изгледа дека конечно со Ренсинг е завршено....
Искрено Бут заслужува,секогаш кога беше меѓу стативите бранеше маестрално,има искуство и мислам дека моментално он ни е најдобро решение,а за понтака ќе видиме.Важно од Ренсинг доста е.

Take razbraf i ja Rafinha ne izlaga ot Shalke mn krivo mi e deka nikoj ne moze da go zameni llam po levata strana ama bas nikoj a Rafinha znaete sami kakov igrac e po densata strana:smir:

Баш ми е криво што сега следи пауза од 2 недели таман мислам ќе влезевме во форма :toe: А и уплав имам за репрезентација да не им влезе некој копач од Узбекистан со трактор на Рибс или Роби па да ги прати 6 месеци у кома...

Баш ми е криво што сега следи пауза од 2 недели таман мислам ќе влезевме во форма :toe: А и уплав имам за репрезентација да не им влезе некој копач од Узбекистан со трактор на Рибс или Роби па да ги прати 6 месеци у кома...

И после му идеме ја и ти со багер,и го праќаме на едно друго место!

Meне срцево ми се тресеше кога имаше Робен топката, оти знајме каков балетан е, малце треба да го чепнеш и отиде во неповрат:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom