- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 197
I toa e gol da ne zabraes kakvi golovi dava Inzagi :smir:Видов што гол даде, откако Балак му ја намести.И баба ми од тука ќе дадеше гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I toa e gol da ne zabraes kakvi golovi dava Inzagi :smir:Видов што гол даде, откако Балак му ја намести.И баба ми од тука ќе дадеше гол.
ти да не не си нешто како шо треба а или бладаш....а Робен кај ти е во екипава....со овој тим ТИТУЛА и ништо друго...и тоа двојна....................Бут..........................
Лам........Демикелис....Ван Бујтен.....Праниќ.......
....................Тимошчук..................................
Робен............................................Швајнштравцигер.....
..................Рибери....................................
.......Олиќ......................Гомез........
Моментално најја4и состав........(имат екипа за 2 место)......А ако не му се свиѓа на некој можеме да изменеме голмано (Адлер) и десен бек Срна/Рафиња, а Лам ке се префрли на лев бек.......Тоа е тоа.....
А ти кораф си или нешто ти фали.ти да не не си нешто како шо треба а или бладаш....а Робен кај ти е во екипава....со овој тим ТИТУЛА и ништо друго...и тоа двојна
ти да не не си нешто како шо треба а или бладаш....а Робен кај ти е во екипава....со овој тим ТИТУЛА и ништо друго...и тоа двојна
Може да преговара ама ако преговорите се успешни играчите би стигнале во јануарскиот преоден рок.dal moze da naprae transfer bayern sega ili ce treba da ceka do zimski preoden rok tamen koga pocnuvaat nokaut vazete vo liga na sampioni ?
i ako kupi 2 igraca smea dvajcata da igraat vo liga na sampioni?
:smir:
Може да преговара ама ако преговорите се успешни играчите би стигнале во јануарскиот преоден рок.
А ако тие играчи играле во тим кој игра во лига европа или во лига на шампиони, нема да имаат право да играат во баерн ама само за во лига на шампиони:smir:
Баерн во потрага по рускиот репрезентативен голман Акинфеев.
Хицфилд му го препорачува Месут Озил на Баерн.
, не знам што е точно, но сепак не сомнено русинот бил бил гомело засилување и за двата тима, бидејќи станува збор за доста квалитетен голман.