Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична сезона!Би била уште поубава,ако го освоиме купот на УЕФА.

ЕПА ОДЛИЧНА НЕДЕЛА ЗА БАЕРН!!!Помина тоа што помина,се славеше и лумпуваше,ама еве веќе во Четврток го имаме можеби клучниот натпревар со Зенит на домашен терен,каде ќе биде мнооооогу многу потешко до сега.Зенит супер квалитетна екипа,за чии играчи има огормен интерес,на чело со Аршавин,кој е вонсериски,пота капитенот Тимошчук,кој вреди некаде 15 милинои евра,и убиствениот Павел Погребњак,кој ја закопа екипата на Леверкузен и тоа кај нив со 4-1,такада ќе мора да играме на уште повисоко ниво,многу внимателно,и не смее да си дозволиме да ни се случи Гетафе.Во секој случај ние сме далеку појаки,и ќе успееме,зошто екипата во моментов е навистин фантастична,и мислам дека не постои екипа што може психички да не скрши,особено кога меѓу првите 11 е Оливер Кан,човекот кој е тотален мотиватор на екипа,со ооогромно искуство.Мораме и ќе се пласираме во финалето каде ја би сакал да ја видиме Фиорентина!!!!

Ајде честито и од мене, викедндов ме немаше, ама пак се враќам.
Некако се посигурен сум дека ќе има 4 титули сезонава. Погледнете ги само Тони, Рибери колку се среќни, а за Кан ми е најмило што ќе се прости од кариерата на ваков начин (каков што му прилега)

да се надеваме дека ке освоиме уефа затоа што ни фиорентина ни ренгерс не се слаби

Seedorf размислува за трансвер во Баерн или Валенсија, а Манчестер даде понуда на Милан за Гатузо. Највеќе сакам Фламини да дојде затоа што е најмлад, а и за малку пари, ама најверојатно ќе иде во Јувентус.

може да видам извор на информација за сидорф?

инаку и мене желба ми е фламини од тие што беа во игра. млад е, гага е(слободен трансфер), не само што е солиден дефанзивец и бескомпромисен него знае и да да игра фудбал(за разлика од гатусо на пример) а и гладен е за титули(а баерне гаранција за тоа).

сигурен сум дека ако сериозно тргнеме по него и ќе го добиеме. мислам дека бараше плата 4-5 милиони годишно што би било ок според мене. не дека јуве се слаби ама очигледно каде има подобра перспектива наредни сезона-две.

Се тоа убаво,ама мора да ја завршиме тековната сезона.Енигмата што моментално ме мачи е Зенит Санкт Петерсбург.Многу мразам коа треба да се игра против непознати тимови.Овој нашиов е многу јак според информациите.Главни звезди се Аршваин за кого имаше интерес од Челзи,потоа Погребњак,со 8 гола во Купот(се надевам на толку ке остане),и капитенот Тимошчук кој врдеи негде 15 милиони евра.Такада мора да бидеме мноооогу претпазливи,и не смее да дозволиме да ни се случи Гетафе.Имаме доста тежок противник,но реално ние сме далеку појаки,и сигурен сум дека ќе се пласираме во големото финале.Првата утакмица се игра во Четврток на Алианц,каде ако не примиме гол со една нога ќе сме во финалето.Ќе биде доста тешко што е нормално за едно полуфинале,ама Баерн си е Баерн,и немаат шанси со нас,поготово кога сега сме во врвна форма,и незнаеме за пораз,нема екипа што не надиграла!!!!

јас само да кажам дека ние 5-6 луѓе што се собираме стално пак ќе бидеме во фонтана во мавровка.

четврток 20:45 на телеспорт ќе има. кој сака е поканет. толку од мене за ова.

Во Москва (мислам дека од таму се) ке им се скичмат јајцата од ладно :pos2:! Не верувам да тепат таму!

Во Москва (мислам дека од таму се) ке им се скичмат јајцата од ладно :pos2:! Не верувам да тепат таму!
Не се од Москва,туку од Санкт Петерзбург.Овој град е уште посеверно и не би требало да очекуваме поволен резултат таму.Затоа целата работа треба да се заврши во Минхен.

Дека во Минхен потопло е. Па тука се негде температурите овој период + - 5-6 степени, ништо повеќе. Ќе ги тепаме 2-0, моја прогноза.

imame zalet zemeno uste od toj natprevarot so bohum 3-1 pa getafe, dortmund, frankfurt, kupot pak dortmund pa iskreno ocekuvam sigurna pobeda za miren revans 4-1 ili 3:0.

dali e preambiciozno ke vidime... vo sekoj slucaj ova e sansa za istoriska sezona. niedna germanska ekipa do sega gi nema zemeno site oficijalni 4 tituli vo edna sezona.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Treble

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom