Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да му ебам,Лам ке си оди изглеа.На официјалната страница е објавено дека не постигнале договор за продолжување на договорто,и по истекот во 2009 може слободно да си оди како слободен играч,или уште летово да си го откупи договорот.А Шлаудраф веќе е продаден на Хановер,и од следната сезона ќе настпува за таа екипа,тоа е истотака објавено на официјалната страна на Баерн Минхен!!!Затоа Клинсман треба летово паметно да ги троши парите за трансфери!!!

Епа ај наздравје Лам во Барселона. : )

По се изгледа така ќе биде!

Тука е Марсел Јансен бе што се секирате. И Бехрами најверојатно ќе го земаме, ама пак до 2009 има време.

А и Тони задутре суспендиран е, Клосе нешто се жали на стапалото, налет. Ајде тука е Подолски кој има 5 гола во куп Уефа, да се надеваме дека пак ќе погоди задутре.

Мислам Клосе ќе се опорави до утре,и ќе игра со Подолски у напад.Тони ќе недостасува ама тоа е сеа.У секој случај ќе тепаме!!!

Тука е Марсел Јансен бе што се секирате. И Бехрами најверојатно ќе го земаме, ама пак до 2009 има време.
Абе сепак е многу значаен за Баерн.Барем кога си заминува,да земевме некоја пара,ама ова Германциве се повеќе си одат од Германија.

Па кој рече дека нема да му земеме пари. Не значи дека ако не сака да го продолжи договорот дека нема да му земеме пари. А тоа што викаш дека Германциве у последно време си одат од Германија во право си, ама би требало на крајот од кариерата пак да се вратат, бар јас така мислам.

кај сака нека иде само сигурно голема пара Баерн ќе земе од него.

абе и мене ми е криво најмногу зошто е млад и може да игра и лево и десно ама тоа е. и искрено имам впечаток дека лам исто како и швајншатјгер и подолски многу малку напредуваа од 2005-2006 до денес. тоа е со сила не можеш никого да држиш.

наредна сезона веројатно останува а после тоа ќе треба богами одбраната да се засили и тоа сериозно. ќе фали замена лево за лам, десно за сањол(прилично е стар) а можеби и за лусио во централна одбрана. рафиња(шалке), рисе(ливерпул), пасквал(фиорентина), мертесакер(вердер) сите би биле ок и реално остварливи трансфери.

она што ме плаши за наредна сезона е голманот- ај да видиме ренсинг како ќе се покаже ама мислам веќе во зима ќе бараме нов голман. би сакал да дојде адлер од леверкузен ама ова е малку нереално.

За голман ќе дадат понуда за Себастијан Фреј од Фиорентина.
Според мене многу добар голман, и би сакал да го земеме.
Проверете на њњњ.Гоал.цом

ајдееееее вечер чекам победа за мирен реванш. два разлика е ок.

зенит до сега ги елиминираше виљареал, марсеј и леверкузен. мислам дека ова е доволно предупредување за сите.

ако клосе не игра тогаш:

-----------кан
лел--лусио--демикелси--јансен
----в.бомел--зе роберто
соса---швајнштајгер---рибери
---------подолски

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom