Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I Luca Toni im e povreden taka ?
Не е повреден туку е суспендиран поради жолти картони.
А тоа што Баварец вика дека со еден шпиц ќе играме нема шанси, мора со двајца да излезат, и мислам дека Клосе 90% ќе игра.
А и Лам не му го видов во составот.:uvo:

So sreka vecerva !!! Ocekuvam mnogu podobra igra od naa protiv Getafe, mislam deka oni bea najgolemata pre4ka do titulata ... Sea bi trebalo maka da nemaat ... !!!* ;)

Не е повреден туку е суспендиран поради жолти картони.
А тоа што Баварец вика дека со еден шпиц ќе играме нема шанси, мора со двајца да излезат, и мислам дека Клосе 90% ќе игра.
А и Лам не му го видов во составот.:uvo:

лам чисто зошто ме изнервира заради дговорот- јансен може комотно да го замени. а за вториот шпиц да чујам кој ќе биде?

нити подолски не е прав шпиц. тоа што го постирав е нешто како 4-3-3, рибери и соса(или нека биде шлаудраф ама не знам колку е паметно сега да го внесеме кога цела сезона не доби шанса и веќе потпиша за хановер) да играат нешто поофанзивно како крилни напаѓачи.

Ајде ќе видиме, како и да е, со било каква тактика, многу појаки играчи имаме, само не треба да ги потцениме.
Ќе ги плеснеме не се секирајте.

moze li nekoj da mi kaze ako znae so koj sostav ke igra baern vecer?

Штета што не можам да глеам денес, на Fox Sports ја даваат Ренџерс- Фиорентина... јебига тоа ќе глеам.:toe:

ОБН ако имаш, таму ја дават!
едит: пенал иииииииииииииииииии брани голманот и повторно Рибери и гол!

Нерешен резултат на домашен терен, но сепак ништо не е страшно. Баерн има квалитет сезонава и за финале на лига на шампиони па треба да се очекува сигурна победа во Русија.
Со среќа во реваншот!

Чичко Тони се враќа за реваншот, и ќе ги напуни :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom