Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
а инаку дортмунд пак изгубија. во германија викаат дека купот си има свои правила ама искрено не гледам како борусија во ваква форма може да го предизвика баерн во недела.

ПРВО НА СИТЕ ФАНОВИ НА БАЕРН,ЕВЕ НЕОФИЦИЈАЛНО ДА ИМ ЈА ЧЕСТИТАМ 21-вата ТИТУЛА ВО ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА

fcbmeister.jpg

Сега веќе мирно може да се концентрираме на финалето во Сабота!!!
Еве цело време праам калкулации,што би можеле Дортмунд да извадат на терен у Сабота.Со нас у Неделата играа со полн состав-изгубија 5-0,вечерва дома играа со полн состав изгубија 3-1.А сите добро ја знаеме нашата форма,такада мислам дека со една дисциплинирана игра,без проблем ќе ја победиме Борусија,и ќе ја освоиме офицјално втората титула сезнава,после Лига Купот.Около домашната титула,таа може да ни биде доделена,уште идната Сабота против Штутгарт на Алианц Арена,доколку победиме,а Вердер киксне!!!!

schale_ima_100807.jpg

Ај и неофицијално да си честитаме титула во Бундес Лига. Почнавме да ја ситниме третата десетка, ако ако...:) нека се множат...:)
Ова ке биде прва освоена титула за Тони, Рибери, Клосе, Подолски....ајдееее нека ни се множат...
А неможам а да не забележам за Швајни, кога е со фарбана коса многу подобро игра..:)
newhairschweinsteiger.jpg

Ајде честитки и од мене 21-ва титула.
Честито и на Лука Тони 20 гол.
Оваа сезона ни се посреќи со доаѓањето на неколку ѕвезди, а до година доаѓа уште една па ќе бидеме опасни и во Лига на Шампиони.

УШТЕ ЕДНАШ ЧЕСТИТКИ И ОД МЕНЕ!!!!!!!!
Ова е чист доказ дека само квалитетот носи успех.Коа ќе ми текне дека Али Карими сме го купувале и тој ако се сеќавате Дос Сантос-:pos2: :pos2: :pos2:

Се загрева атмосферата пред големото финале во Германскиот Куп(Сабота 20:00).Ќе ги згазиме!!!!Ќе видиме Хитцвелд со што состав ќе излезе!!!

стандард 100%

--------------кан
лел/лам--лусио--демикелис--лам/јансен
---------в.бомел--зе роберто
швајни---------------------рибери
-----------клосе--тони

и едно прашање до сите:

тони до сега има 34 гола(20 бундес, 10 уефа, 4 куп)- кој е пред него на листа за златна копачка? роналдо колку има до сега?

стандард 100%

--------------кан
лел/лам--лусио--демикелис--лам/јансен
---------в.бомел--зе роберто
швајни---------------------рибери
-----------клосе--тони

и едно прашање до сите:

тони до сега има 34 гола(20 бундес, 10 уефа, 4 куп)- кој е пред него на листа за златна копачка? роналдо колку има до сега?

Роналдо има појче, ама се бројат само во првенството мислам, не и останатите. Ако не е така нека ме поправи некој.

да да изгледа во право си сега проверив на гугл.

Се бројат само во првенството, а таму Роналдо е прв со 28 гола.
И си има ранг на бодување, зависно во која лига игра играчот. Во Англија вкупниот број на погодоци се множи по 2, а во Германија по 1,5. Така нешто беше. Така да нема шански Тони да ја земе златната копачка.

Следната година ЛШ ке биде мн интересна ке бидат и јуве и баерн виљареал ако се пласираат

Се бројат само во првенството, а таму Роналдо е прв со 28 гола.
И си има ранг на бодување, зависно во која лига игра играчот. Во Англија вкупниот број на погодоци се множи по 2, а во Германија по 1,5. Така нешто беше. Така да нема шански Тони да ја земе златната копачка.
Точно е првото,но второто не е точно.Шпанија,Англија,Италија,Германија и Франција имаат коефициент 2.За Франција не сум сигурен,знам дека беше така претходната година.Како и да е Тони нема шанси за златна копачка.

Остајте вие сеа Златна Копачка,дајте вечер да ИМА СЛАВЈЕЕЕЕЕ,И ДА ГО ОСВОИМЕ КУПОТ!!!!!!!!!!!!!УШТЕ 40 мин. ДО ПОЧЕТОК,ПА НЕКА ИМ Е СО СРЕЌА!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom