Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Торпедо мајсторе,штом си ти уз нас,нема зима за Баерн!!!!

Французиве вечер ги праќаме назад по кроасани!!!Има да биде ватрено!!!!!
Не пишам овде затоа што сите ме цитират и стават во потпис:nerv:
Секој ден си читам овде и не пропуштам што се случува:)

П.С: А за ова со Рибери..:( Многу ми е жал...

Ќе тепате веќер ич не му ја мислите...уверен сум во R & R (robben & ribery) дека нема да дозволат послен толку муки со Фиоре и Ман.Утд. да испаднат од овие кретени. :tv:

ae momci so sreka vecerva,ke bide tesko ali ocekuvam sigurna pobeda nad Lyon,i plasman vas vo golemoto finale.Mozda ke se vidime u Bernabe mozda jok:kesa:

Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

Не претерувај... 25?
Хммм,чудна работа стварно ама и јас некако не паѓам у тешки трансови како пред дуелите со Манчестер.Сега е уште поважно од аспект на тоа дека е 1/2 финале,ама изгледа нервите скроз ги загубив уште во 1/4 финале,па сега се некако ми е ...онака...

Аххх незнам како можете да бидете смирени,мене уште од сабајле адреналинот ми е рипнат до гуша.Читам по форумов и срцево ми лупа 300 на саат:vozbud:

Ајде се гледаме вечер:party1:

ПС-Торпедо тебе те чекав сине,и не се плаши што те ставаат у потписи ти пишувај си паметни работи и никој не ти злоупотребува постови:smir:

уште 1:30....:vozbud: неможам да дочекам и неможам...адреналин 1000000 возбуден 100000000000 :bayern::bayern:

Ајде момци вечер за вас навивам, па се надевам се гледаме во финале...:helou:

уште 1:30....:vozbud: неможам да дочекам и неможам...адреналин 1000000 возбуден 100000000000 :bayern::bayern:

замисли на нас интерашите како ни беше вчера против барселона ...:smir:
Со среќа вечер

Еве ви го составот.
Butt,Van Buyten,Demichelis,Lahm,Contento,Shweinsteiger,Pranjic,Ribery,Robben,Muller и Olic.

Официјални состави:
Баерн Минхен:Бут,Лам,ван Бујтен,Демихелис,Контенто,Швајнштајгер,Прањич,Робен,
Рибери,Милер и Олич.
Олимпик Лион:Лорис,Сисоко,Крис,Тулалан,Ревеље,Калстром,Гоналонс,Делгадо,Бастос,Пјаниќ,
Лисандро Лопез.

Uste 30min...:vozbud::vozbud::vozbud:
Okolu sostavot ne mi pra mnogu cejf zatoa sto imamo na klupa igrac kako Gomez Klose .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom