Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Торпедо мајсторе,штом си ти уз нас,нема зима за Баерн!!!!

Французиве вечер ги праќаме назад по кроасани!!!Има да биде ватрено!!!!!
Не пишам овде затоа што сите ме цитират и стават во потпис:nerv:
Секој ден си читам овде и не пропуштам што се случува:)

П.С: А за ова со Рибери..:( Многу ми е жал...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе тепате веќер ич не му ја мислите...уверен сум во R & R (robben & ribery) дека нема да дозволат послен толку муки со Фиоре и Ман.Утд. да испаднат од овие кретени. :tv:

B

Beck's

Гостин
ae momci so sreka vecerva,ke bide tesko ali ocekuvam sigurna pobeda nad Lyon,i plasman vas vo golemoto finale.Mozda ke se vidime u Bernabe mozda jok:kesa:

P

PoisonLady

Гостин
Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

Не претерувај... 25?
Хммм,чудна работа стварно ама и јас некако не паѓам у тешки трансови како пред дуелите со Манчестер.Сега е уште поважно од аспект на тоа дека е 1/2 финале,ама изгледа нервите скроз ги загубив уште во 1/4 финале,па сега се некако ми е ...онака...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Аххх незнам како можете да бидете смирени,мене уште од сабајле адреналинот ми е рипнат до гуша.Читам по форумов и срцево ми лупа 300 на саат:vozbud:

Ајде се гледаме вечер:party1:

ПС-Торпедо тебе те чекав сине,и не се плаши што те ставаат у потписи ти пишувај си паметни работи и никој не ти злоупотребува постови:smir:

I

InF3cTeD

Гостин
уште 1:30....:vozbud: неможам да дочекам и неможам...адреналин 1000000 возбуден 100000000000 :bayern::bayern:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде момци вечер за вас навивам, па се надевам се гледаме во финале...:helou:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
уште 1:30....:vozbud: неможам да дочекам и неможам...адреналин 1000000 возбуден 100000000000 :bayern::bayern:
замисли на нас интерашите како ни беше вчера против барселона ...:smir:
Со среќа вечер

M

mercenary

Гостин
Еве ви го составот.
Butt,Van Buyten,Demichelis,Lahm,Contento,Shweinsteiger,Pranjic,Ribery,Robben,Muller и Olic.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Официјални состави:
Баерн Минхен:Бут,Лам,ван Бујтен,Демихелис,Контенто,Швајнштајгер,Прањич,Робен,
Рибери,Милер и Олич.
Олимпик Лион:Лорис,Сисоко,Крис,Тулалан,Ревеље,Калстром,Гоналонс,Делгадо,Бастос,Пјаниќ,
Лисандро Лопез.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Uste 30min...:vozbud::vozbud::vozbud:
Okolu sostavot ne mi pra mnogu cejf zatoa sto imamo na klupa igrac kako Gomez Klose .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom