Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е тука е.
Памет за друг пат, и плус и Прањич нема да игра на реваншот.:toe:

и сега цел товар ќе се префрли на Робен,а сиротиот со 2-3 на грб шо може,ама мора да блесне во второ,мора да се разигра и некој друг...Тимошчук ќе влезе во второ а мислам дека Милер ќе биде жртвата

Има господ им врати за нафрлувањето над судијата против Манчестер тогаш сите налетаа барајки жолт картон, епа еве ви сега видете како е да се игра со 10 играчи нема секој натпревар да ве вади судијата

Абе ја откако го знам Милер ич не ми се допаѓа.. само 2-3 ја допре топкава.. не ме зезај...

Инаку тоа си е мое мислење..:) Од кога го знам Милер не ми се допаѓа тој играч.:По глава..:

Сеуште верувам дека ќе им успее некако да се спасат од пораз...доколку падне гол за Баерн во првите 5 мин. утакмицата е добиена и со тоа педерите ќе испаднат...Само нека влезат сконцентрирано и нека даат се од себе, може ќе им текне дека немаат успех од 99 год.:smir:

Абе ја откако го знам Милер ич не ми се допаѓа.. само 2-3 ја допре топкава.. не ме зезај...

Инаку тоа си е мое мислење..:) Од кога го знам Милер не ми се допаѓа тој играч.:По глава..:

А го знаеш горе-доле 5 месеци :):)

Баерн сеа ќе игра со позатворена варијанта,со Прањич на местото на Рибери а Тимошчук ќе игра со Швајни назад и во сето тоа ќе се остане со еден напаѓач а тоа е Милер :tapp:

Да не и го сменеше Милер малку правецот на топката, мислам дека тој удар ќе беше лесен плен за Лорис. :)

Да не и го сменеше Милер малку правецот на топката, мислам дека тој удар ќе беше лесен плен за Лорис. :)
али сепак е гол на Робен :pipi: и да не закачеше милер ќе влезеше 100%

Не ми е јасно зошто Лион се бранеше на 1:0, а уште помалку ми е јасно зошто Баерн почна да се брани последните 10 минути? :toe:
Како и да е, убав резултат. Како што почна со Рибери, можеше многу полошо од ова.

Во вторник ќе видиме што ќе се случи кога ќе се разлетаат Лион на Жерлан. Сосема друга екипа ќе бидат од ова денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom