Alex_DarklorD
Der Kaiser
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:
Абе како ви се мисли на трансвери во ваков ден не ми е јасно. Јас официјално се откажувам од колоквиумот утре по теориска механика, два збора не можам да прочитам, а не па да мислам што ќе купуваме или продаваме в година.
ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:
Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:
Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)
Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)
Не претерувај... 25?
Мене мислам смиреност ми дава тоа што сум 100% убеден дека оваа сезона е само почеток. Сега сме на некои 80% од патот до она ниво кое го посакуваме.
Милер, Бади, Кроос, Лам, Швајни, Гомез, Контенто - просек колку им е? 24 години зошто го дигаат Лам и Швајни? Постабилна дефанзива догодина, подобра воиграност, повеќе искуство... Робен и Рибери... Голема иднина имаме загарантирана не се сеќирам за тоа.
Е сега ова не значи дека би имал нешто против уште сезонава да го донесеме пехарот во Минхен :tv:
Со соновите досега само добри искуства сме имале. Bavarecot сонуваше дека сме го тепале Јувентус 1:3, па сите видовме дека заврши 1:4.:baeh:Sonuvav deka 3:0 sme tepale daj boze da e vistina)
10 пати го гледав видеото
ГОЛ ЖИВОТА!!!!!!
Ова ќе биде вечер,и тоа многу повеќе!!!!