Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:

M

Mario Gómez

Гостин
Не се замарам со трансфери, туку само сакав на баже даму објаснам дека ќе се троши летово.baern Туку Торпедо кај? Не пише ич:(

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Време е за финале!!!!

2001........2010!

TOРПЕДО ЈАВИ СЕ!!!!!!!!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе како ви се мисли на трансвери во ваков ден не ми е јасно. Јас официјално се откажувам од колоквиумот утре по теориска механика, два збора не можам да прочитам, а не па да мислам што ќе купуваме или продаваме в година.

Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:

Не претерувај... 25?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

Не претерувај... 25?

Еееее и ја исто......Незнам зашто!

Ми мириса на некое гранатирање......Некако после Манчестер никаков страв немам од никој,па макар и да губиме 5-0 шо се вика.....

Незнам, годинава екипата има таков силен менталитет што е неверојатно дури!!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Мене мислам смиреност ми дава тоа што сум 100% убеден дека оваа сезона е само почеток. Сега сме на некои 80% од патот до она ниво кое го посакуваме.

Милер, Бади, Кроос, Лам, Швајни, Гомез, Контенто - просек колку им е? 24 години зошто го дигаат Лам и Швајни? Постабилна дефанзива догодина, подобра воиграност, повеќе искуство... Робен и Рибери... Голема иднина имаме загарантирана не се сеќирам за тоа.

Е сега ова не значи дека би имал нешто против уште сезонава да го донесеме пехарот во Минхен :tv:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мене мислам смиреност ми дава тоа што сум 100% убеден дека оваа сезона е само почеток. Сега сме на некои 80% од патот до она ниво кое го посакуваме.

Милер, Бади, Кроос, Лам, Швајни, Гомез, Контенто - просек колку им е? 24 години зошто го дигаат Лам и Швајни? Постабилна дефанзива догодина, подобра воиграност, повеќе искуство... Робен и Рибери... Голема иднина имаме загарантирана не се сеќирам за тоа.

Е сега ова не значи дека би имал нешто против уште сезонава да го донесеме пехарот во Минхен :tv:

Многу јасно,ама сепак по се што поминавме сезонава штета е да не играме во финалето.....

Догодина господ знае само што ќе биде...Затоа сега мора да искористиме она што ни се пружа!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И тоа е точно :smir:

Се гледаме вечер cheers:

Н

'Никола'

Гостин
Sonuvav deka 3:0 sme tepale daj boze da e vistina :))
Со соновите досега само добри искуства сме имале. Bavarecot сонуваше дека сме го тепале Јувентус 1:3, па сите видовме дека заврши 1:4.:baeh:
Шала на страна, и јас како навивач реално очекувам да издвојуваме победа, но далеку од тоа дека ќе биде лесна, дека ќе ги здробиме и такви детски глупости. Ќе биде тежок меч.
И да, најважното ќе забораев. Само да не се повреди никој, бидејќи сега сите ни се потребни, сега се решава сезоната.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

ГОЛ ЖИВОТА!!!!!!

Ова ќе биде вечер,и тоа многу повеќе!!!!

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Било каква победа е супер. И да прими Баерн гол не е страшно. Даваме голови сезонава. И дома и во гости.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400

ГОЛ ЖИВОТА!!!!!!

Ова ќе биде вечер,и тоа многу повеќе!!!!
10 пати го гледав видеото:D

Како и секогаш, сакам Робен да ја реши утакмицава со брилијантен гол !:)

Конечен резултат: 2-0.:bayern::bayern::bayern:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Торпедо мајсторе,штом си ти уз нас,нема зима за Баерн!!!!

Французиве вечер ги праќаме назад по кроасани!!!Има да биде ватрено!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom