Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:

Не се замарам со трансфери, туку само сакав на баже даму објаснам дека ќе се троши летово.baern Туку Торпедо кај? Не пише ич:(

Време е за финале!!!!

2001........2010!

Bayern+Munich.jpg

TOРПЕДО ЈАВИ СЕ!!!!!!!!!!!

Абе како ви се мисли на трансвери во ваков ден не ми е јасно. Јас официјално се откажувам од колоквиумот утре по теориска механика, два збора не можам да прочитам, а не па да мислам што ќе купуваме или продаваме в година.

Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

ако издржеме до 30 мин без примен гол.... се гледаме во мадрид:helou::helou:

Не претерувај... 25?

Полагам и ја петок само поучен од тебе прошлиот пат си се спремив на време :pos2:

Не знам зошто ама сум многу поопуштен отколку пред двете со Манчестер... тогаш бев хард кор под висок напон сега сум поприлично исчилуткан :tv: (веројатно е до резевките таблетки што ги земам од пред мечот со Јуве... почнаа да имаат ефект)

Одлична сезона изигравме до сега, имавме сосема доволни инфаркт натпревари за наредни 5 сезони, имаме шанса за тројна круна... Everything's gonna be just fine :helou: (пак таблетките зборат)

Не претерувај... 25?

Еееее и ја исто......Незнам зашто!

Ми мириса на некое гранатирање......Некако после Манчестер никаков страв немам од никој,па макар и да губиме 5-0 шо се вика.....

Незнам, годинава екипата има таков силен менталитет што е неверојатно дури!!!!!

Мене мислам смиреност ми дава тоа што сум 100% убеден дека оваа сезона е само почеток. Сега сме на некои 80% од патот до она ниво кое го посакуваме.

Милер, Бади, Кроос, Лам, Швајни, Гомез, Контенто - просек колку им е? 24 години зошто го дигаат Лам и Швајни? Постабилна дефанзива догодина, подобра воиграност, повеќе искуство... Робен и Рибери... Голема иднина имаме загарантирана не се сеќирам за тоа.

Е сега ова не значи дека би имал нешто против уште сезонава да го донесеме пехарот во Минхен :tv:

Мене мислам смиреност ми дава тоа што сум 100% убеден дека оваа сезона е само почеток. Сега сме на некои 80% од патот до она ниво кое го посакуваме.

Милер, Бади, Кроос, Лам, Швајни, Гомез, Контенто - просек колку им е? 24 години зошто го дигаат Лам и Швајни? Постабилна дефанзива догодина, подобра воиграност, повеќе искуство... Робен и Рибери... Голема иднина имаме загарантирана не се сеќирам за тоа.

Е сега ова не значи дека би имал нешто против уште сезонава да го донесеме пехарот во Минхен :tv:

Многу јасно,ама сепак по се што поминавме сезонава штета е да не играме во финалето.....

Догодина господ знае само што ќе биде...Затоа сега мора да искористиме она што ни се пружа!

И тоа е точно :smir:

Се гледаме вечер cheers:

Sonuvav deka 3:0 sme tepale daj boze da e vistina :))

Со соновите досега само добри искуства сме имале. Bavarecot сонуваше дека сме го тепале Јувентус 1:3, па сите видовме дека заврши 1:4.:baeh:
Шала на страна, и јас како навивач реално очекувам да издвојуваме победа, но далеку од тоа дека ќе биде лесна, дека ќе ги здробиме и такви детски глупости. Ќе биде тежок меч.
И да, најважното ќе забораев. Само да не се повреди никој, бидејќи сега сите ни се потребни, сега се решава сезоната.

ГОЛ ЖИВОТА!!!!!!

Ова ќе биде вечер,и тоа многу повеќе!!!!

Било каква победа е супер. И да прими Баерн гол не е страшно. Даваме голови сезонава. И дома и во гости.

ГОЛ ЖИВОТА!!!!!!

Ова ќе биде вечер,и тоа многу повеќе!!!!
10 пати го гледав видеото:D

Како и секогаш, сакам Робен да ја реши утакмицава со брилијантен гол !:)

Конечен резултат: 2-0.:bayern::bayern::bayern:

Торпедо мајсторе,штом си ти уз нас,нема зима за Баерн!!!!

Французиве вечер ги праќаме назад по кроасани!!!Има да биде ватрено!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom