Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
аир да не видат ме скинаа за добивка од 14 200 :toe:

баерн дрва невидени 2 пат ме јебат за пари дури ни нашиов новески не им помогна тапа се губат од кој стигнат

Искрено жално е ова еден тим како Баерн да губи од мајнц ццц
иако направија некои грешки со трансферите го продадоа Лусио и не купија голман сепак очекував дека ќе газат ама реалноста е далеку од тоа :nesvest: додека влезат во форма полусезона ќе дојде :S

Е тоа е со засилувања од типот на Прањич, Тимошчук.
Клосе дрво, Гомез неможе од 100 шанси гол да даде,Штрафцигер камен,Ван Бајтен позади белгиско сирење. Едино Брафхејд и Олич што изииграа колку толку. Пак нека даваат пари за вакви подпросечни фудбалери:kesa:

Мене уште не ми е јасно со кој памет Ван Гал изјави дека Лусио нема да му фали на Баерн .... кога одбраната им е швајцарско сирење - . -

Е тоа е со засилувања од типот на Прањич, Тимошчук.
Клосе дрво, Гомез неможе од 100 шанси гол да даде,Штрафцигер камен,Ван Бајтен позади белгиско сирење. Едино Брафхејд и Олич што изииграа колку толку. Пак нека даваат пари за вакви подпросечни фудбалери:kesa:

zgora na se go sitnavme lucio, ne zemavme ni golman ni krilen bek i sekoja sezona, veke 5 nanazad cekame edni isti "talenti" da blesnat... nikako da im dojde pamet na henes i kompanija deka od niv poveke od prosecni zameni ne biduva...

Пандев е подобар од сите играчи што ги купија заедно... ама ај... и не знам што чекаат за голман, или чекаат Леман кога ќе биде слободен да го соберат и да брани до 50 години :nerv:

Ништо ова година не очекувам титиула од вас а многу се надевав....:tapp::kesa:

Баерн=Катастрофа!

мислам дека време е да се запали алармот во екипава....нека ги пернат пола плата па да трчаат и да тепаат свињи глупи...на ништо не личи екипава поточно личи на екипа шо ќе се бори за средина на табела а не за шампионска екипа

Scheiss Millionäre“ викаат во Германија за ваква игра и тоа многу добро доловува како се однесуваат поголемиот дел од нашите преплатени играчи...

Ова веќе не е еден проблем - милион се.

• Прво управата се меша премногу во секојдневни работи,
  • второ факт е дека немаме доволно квалитет во моментов (иако има 3-4 многу солдини млади играчи - нема костур на носечки играчи),
  • трето пропуштиве да направиме неколку трансфери со кои ќе бевме друга екипа - Жирков, Срна, Рафиња за бековските позиции, Ноер, Фреј за голманската позиција, а ако вГаал сакаше од старт да игра ваков 4-4-2 требаше да се купи и плејмејкер,
  • четврто дадовме преголеми 35 милиони за Гомез а го продадовме капитенот на Бразил за смешни пари,
  • петто Магат беше последниот кој истера повеќе од 1 сезона во Баерн (3 сезони менуваме тренер, ако беше по мое Хицфелд никогаш не требаше да се пушти),
  • шесто веќе не знам која сезона по ред чекаме (т.е. Хенес и Румениге чекаат) просечни играчи да блеснат а нив толку им се може...
Дај Боже да се консолидираме што побрзо и некако да се вратиме во трка за титула ама во ваква состојба во каква што сме Џеко и компанија само се смешкаат и си тријат раце како наредно коло ќе си го поправат салдото на листа на стрелци...

Волзбург пак ке биде шампион мајке ми :toe: не го сфакајте како провокација ама ако Баерн не почне да игра убаво незнам кој друг би бил шампион оваа година во германско.Толку фрлени пари за џабе,шитнат Лусио без адекватна замена 35 милиона исто така се премногу за Гомез ама ај ваљда ке почнат сериозно

Ај ај не се нервирајте премногу, ова е само почеток на сезона и Рибери сеуште не се вратил, почекај те да почне ЛШ и да видите што е играње фудбал.

Ова со Ван Гал ќе испадне како во времето поминато во Барса изгледа, ако продолжи вака ќе лета одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom