Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека со Ван дер Ваарт ќе можеме сериозно да нападнеме и во ЛШ.Деновиве се шпекулира дека е можен негов трансфер во Баерн,а и неговиот агент изјави дека во Баерн би се вклопил одлично.

................Тимошчук...............
Швајни.....................Рибери....
...........Ван дер Ваарт..............
..........Олиќ.......Гомез.............

Ова би било лудница!
Ја искрено не верувам дека баерн ке го купи ван дер варт, а и немам сретнато нешо такво дека агентот на рафаел зборувал нешто.

дечки ја бев малку отсутен па може некој да ми каже дали и ако да на која наша тв оди германско годинава?

ако не иде на нашиве тогаш бар негде на кабелска има ли? или годинава ќе си пуштам стримчиња ептен редовно..

дечки ја бев малку отсутен па може некој да ми каже дали и ако да на која наша тв оди германско годинава?

ако не иде на нашиве тогаш бар негде на кабелска има ли? или годинава ќе си пуштам стримчиња ептен редовно..

Нема пренос на нашите ТВ, Алсат не шитнаа. Има на Еуроспорт2 ама ретко кој ја фаќа, и на sky sport.
Стримчиња му е мајката, ама прошлиот пат не можев да најдам ниеден асален.

Нека ни ја средат екипава ко што треба,нека го донесат Ван дер Ваарт или слична класа,а не дудуци од типот на Браафхајд Лел Брено и компанија,па ја ако треба Сателит ќе купам за да ги гледам!

:pos2:

Инаку еве линк за денешниов натпревар. Има и на ГолТВ (преку сопкаст) значи бар на Англиски ќе може да се глеа: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=46216&part=sports

Рибери сеуште е повреден, а вГаал примети дека немаме вистински плејмејкер и рамислува и за нов систем. Немаме ни вистински крилни напаѓачи ама сепак мислам дека некоја варијанта на 4-3-3 е изводлива:

-----------Ренсинх
Лам--вБајтен---Холгер--Прањич
------------Тимо
-------вБомел---Швајни
Клосе/Олиќ-------------Рибери
------------Гомез

Ако не бива ни ова тогаш ни останува само уште тој класичен 4-4-2 од минатите 2 сезони... Под Хицфелд функционираше супер...

Дај бе победете веќе еднаш, ќе ве пишам на ливче :smir:

Ајде после очекувам победа од вас ве имам на ливче...:toe:

da sega traba da gi zgazimo mainc no uste edno zasiluvanje sakam (Snajder)

Најголем малер ми се овие Баерн значи врска немаат неможат Мајнц да ги победат џабе собираа играчи мењаа тренери поима немаат со живот:tapp::tapp:

уф , бар ако не победите се надевам дека тој препотентниот квази тренер Ван Гал ке биде ШУТНАТ !

мамата , за 6000 !

Aбе Ренсинг и компанија имаат среќа што живеат во демократско доба инаку ќе ги стрелаа на полувреме, вака не не ебеле од четврт финалето лани со Барселона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom