Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, мене ми е ептен мило што се случува ова... Јас цело време трубев дека проблемот не е во Клинсман, ама еве гледаме со „засилувања“ + нов тренер, Баерн има и полош старт од лани. Мора под итно да се купат холанѓаните што се на продажба кај Реал (Снајдер, Робен и Ван Дер Варт) + 1 голман, инаку лошо му се пишува на Баерн.

Ај ај не се нервирајте премногу, ова е само почеток на сезона и Рибери сеуште не се вратил, почекај те да почне ЛШ и да видите што е играње фудбал.
Човекот веќе нема амбиции да игра за клубот наречен Баерн Минхен face it

многу слабо оваа сезона а купивте доста квалитетни фудбалери се надевам ќе влезете во форма

Мора Ван Гал да превземе некои мерки оти со ваква игра ке не можат Баерн да играт во ЛШ а камоли титулата да ја освојат во Бундес-лигата

Најслаб старт последниве 43 години. Играта далеку од просечна, 1 пол. неможат од пола да ја изнесат... Не знам до кога ќе го гледам Хенес црвен у фацата пред крај на натпреварот.:toe:

Најслаб старт последниве 43 години. Играта далеку од просечна, 1 пол. неможат од пола да ја изнесат... Не знам до кога ќе го гледам Хенес црвен у фацата пред крај на натпреварот.:toe:
он секогаш е таков ретко го имам видено насмеан....тепале 5-0 губеле од мајнц он црвен у фацата

Ние далеку од тоа дека сме слаби, јас мислам дека бундеслигата треба да се сфати сериозно и дека не е веќе село без кучиња.

Тоа па значи дека додека ние спиевме другите екипи се подобруваа константно! Порано можевме да направиме Бундес-Дрим-Тим и без проблем да ги собереме 3-4 најдобри играчи од лига а сега на пример еден Шалке не сака да го даде ни Ноер ни Рафиња, за Штутгарт да го пушти Гомез беа платени превисоки 35 милиони (иако човекот има перспектива 35 е премногу)... Изгубено е многу и ќе треба време да се врати таа „страшна“ репутација што ја имавме...

Инаку кога и од колку саат е ждрепка за ЛШ и дали че има на ТВ? Знам дека сме прв шешир а во втор се Интер и Реал како можни противници...

Инаку кога и од колку саат е ждрепка за ЛШ и дали че има на ТВ? Знам дека сме прв шешир а во втор се Интер и Реал како можни противници...

Ждрепката е утре во 6. Преноси би требало да има на Еуроспорт и бугарската телевизија БТВ ..

Обично Еуроспорт даваат пренос од ждрепката.
ПС: Ги сакам Реал у група, вечните пациенти :vozbud::vozbud::vozbud:

Абе играте пријателска во овој момент со унион берлин дали го знае некој составот за баерн м. еве дадоа гол 0-1 водат стрелец е олич,сеге е веке 0-2

тепаа во пријателскаа 1-3 стрелци 0-1 Oлич 0-2 Брено 0-3 Брафхајд

Брафхајд е поарно да игра лев бек наместо Прањич. Не е лош играч. Борбен е и се труди да придонесе во играта, за разлика од прањич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom