Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се глупира Пеп искрено, на ваква утакмица си праи ќејф на курот го вади Нојер става детиште, од памет ќе го извадат сега.

Го видов, и јас исто си помислив.

На клупа седна сеа го видов...Ако беше нешто озбилно немаше да седи да ја гледа утакмицата...

И сепак не разбирам што е поентата да излезеш со прва постава за да изедеш три гола дома. Можеше пак истиот состав ко Аугсбург да го извади, вака е жива брука.

Отиде у курац утакмицава. Да си беше Ноер на голот тешко дека ќе ги примевме вториот и третиот гол.

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk

Се глупира Пеп искрено, на ваква утакмица си праи ќејф на курот го вади Нојер става детиште, од памет ќе го извадат сега.

Детево од одма ќе сфати дека тежок е животот....:pos:

Добро, ОК сватив, си играат курташак.

Ама мислам дека и не е така лесно да се прешалташ од 5та брзина во прва. А баш тоа ќе треба да направат за со Реал. Зошто ако не успеат да излезат од оваа брзина, и ментално и физички тогаш подобро да не истрчуваат на Бернабеу...

Три години ги немам видено вака да играат. Па и лани ја решивме титулата рано па не се исбламираа на ниедна после...

Koj HORROR E OVA LUGJEEEEEE ....abe minus plata cel mesec mater da im ebam smrdliva bez karakter sega li bas pred polufinale najdoa taka da igraat , si mislam deka tiverija ke izigra poubavo .

Ako planiraat taka da vlezat vo dvomecot so Real za sramota ke bideme....mora da se motiviraat inaku ke go sjebat cel tim.

Kako sto igra Bayern denes celosno mu odgovara na Dortmund ali ne znaci nisto utakmicava taka da ne treba da se preceni.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ја не сум толку разочаран...

Дортмунд се страшно захтевна екипа за играње,а после утакмицата со Јунајтед у средата искрено не сме спремни за толку високо ниво против Дортмунд у вака небитна утакмица..

Ете и Ноер го извадил за секој случај со што е јасно кој е приоритетот..

Утакмицата која нешто значеше против Дортмунд ја добивме 3:0 такада...

So seta pocit kon Pep ali Jup e karakter I polovina za nego , vo ovoj slucaj samo ama znaci SAMO TRENEROT E KRIV I NIKOJ DRUG .

Ако против Реал Мартинез покрива некој од Бале или Кика ќе се посерам од смеење. Абе Лам како го има држено Роналдо нема мрднато, само тоа му е мајката...

Инаку зошто Рибс игра толку мизерно веќе месеци назад? И Геце? Не ми е јасно. Робен и Манџо се константни, може и Милер да се каже, другото се е крајно немотивирано веќе 2 месеци... Ако нешто не сотре тогаш ваквиот пристап.

Подобро е на осигурана титула да си правиш експерименти и да си играш курташак, отколку да онеспособиш важни играчи за натпревар со тим како што е Реал.Искрено, би ми било драго доколку ги видам и Рибери и Робен на клупа во моментов, али ајде, треба да се држат во форма.Ова со Ноер ме погоди во срце на почетокот, ама ако ништо не е тогаш е во ред.И подобро што го извади откако се пожалил на некакви болки и слично.

Ако против Реал Мартинез покрива некој од Бале или Кика ќе се посерам од смеење. Абе Лам како го има држено Роналдо нема мрднато, само тоа му е мајката...

Инаку зошто Рибс игра толку мизерно веќе месеци назад? И Геце? Не ми е јасно. Робен и Манџо се константни, може и Милер да се каже, другото се е крајно немотивирано веќе 2 месеци... Ако нешто не сотре тогаш ваквиот пристап.

Za toa se znae koj e kriv .

Пеп може е луд али не е будала...теорија нема тоа...

Ништо од ова нема да има против Реал,тоа е јасно...

Лам ќе иде на Роналдо,вероватно ќе играме со стандардната од лани тактика 4-2-3-1

Znaci tim koj sto pretendira da brani trojna kruna ne smee vo nitu eden slucaj da se stavi vo vakov polozaj.

Ne se tesete deka si igraat kurtasak ... ne e taka !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom