Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гвардиола си праи експерименти,кур го боли...:pos:

Алаба и Рафиња ЦМ играат,Робен и Рибери никаква подршка немаат...

У суштина Дортмунд ни една шанса не направија освен голот кој беше малце и среќен,ама и ние не креиравме ништо скоро...

Ако укључат до крај машината ќе ги прегазиме,вака не...[DOUBLEPOST=1397323477][/DOUBLEPOST]У средата играа страшно тешка утакмица,неможе да се очекува денеска 90 минути доминација..

Али можеме да ја свртиме утакмицава.

Katastrofa igrame podolgo vreme ne samo denes. Mora neso da se smeni.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Истото срање ко со Манчестер. Ако веќе излагаат со прва постава, тогаш очекувам многу, многу, многу повеќе.

Страшно е тоа што мислам дека ова е намерна замисла на Пеп. Како бе не гледа дека се загушија на средина со Лам и Алаба и дека Хави не може да се носи со брзи напаѓачи и крила и дека на Рибс и Робен очајно им требаат Лам и Алаба за поддршка...

Инаку Дортмунд си играат топ, во суштина ова е идеалната „анти-Баерн“ тактика, само со играчите кои ги имаат на располагање може не е најубаво имплементирана.

Ај бе не го тупете,ја освоивме лигава незнам што сакате и вие...

Браво за Пеп што го пушта малиов на калење!!

Ај бе не го тупете,ја освоивме лигава незнам што сакате и вие...

Браво за Пеп што го пушта малиов на калење!!

Абе повред е или си игра курот овој?

Neuer muss wegen einer Muskelverhärtung in der Wade draußen bleiben. Für ihn kommt der 20 Jahre alte Debütant Raeder.

Топ :facepalm:

Абе повред е или си игра курот овој?

Курот си игра,ни треба втор голман,Старке е повреден,а овој малиов нема една утакмица изиграно....И ја би го играл.

Браво, браво...

Курот си игра,ни треба втор голман,Старке е повреден,а овој малиов нема една утакмица изиграно....И ја би го играл.

Повреден е изгледа, пишува и на спорт1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom