Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа сега не можам да го дочекам двомечот со Реал. Се друго е само малтретирање да се игра и очобол да се гледа. Цела сезона паѓа на тие (се надевам) три натпревари од ЛШ. Веројатно ако усере во некој елемент Пеп џабе му се сите рекорди во Бундес и сите ќе го судат според таа евентуална утка.

Јбг, Пеп отиде на сигурно со тоа што дојде во Баерн. Затоа очекувањата се огромни.

А ќе се радувавте ако тепавме 5:0 и се повредеа Робен и Крос?

Слушнете ја публиката,не седнаа...

Малце верба ќе ве молам.[DOUBLEPOST=1397326631][/DOUBLEPOST]Искрено опасно станува ова со очекувањето победа во секоја ебана утакмица...

Размислете дека еден ден ваква доминација ќе заврши,ќе треба и тогаш да се навива за Баерн.

Ме јебе тоа што сепак излезе со прва постава. Зошто да играат сите ако пристапот е ваков? Па подобро може ќе одиграа Вајзес и Хојберг и ќе собрее малку искуство.

На терен се ама не играа... Повеќе штета ќе претрпат на психа него ќар од тоа што одржуваат кондиција...

Ме јебе тоа што сепак излезе со прва постава. Зошто да играат сите ако пристапот е ваков? Па подобро може ќе одиграа Вајзес и Хојберг и ќе собрее малку искуство.

На терен се ама не играа... Повеќе штета ќе претрпат на психа него ќар од тоа што одржуваат кондиција...

Зашто ако искочеше со тие играчи ќе не превртеа со 10 гола и тек тогаш ќе се чудевме...

Вака бар подостоинствено е :ROFLMAO:

Сериозно, има поглуп човек од сељачево циганско што до вчера се моткаше по Џенова???

Не му е прв пат вака селски да реагира лани исто со Куба имаше слична ситуација арно ама пољаков ноншалатно го одјеbа а овој го стиска по фаца. :pos:

1511378_666359723412493_7931270702444441962_n.jpg
10253788_642246422516001_768109757185382631_n.jpg

Не бидете ко навијачине на Реал бе...

У средата Пеп топ најјак,екипава супер...

Денес катастрофа,за нигде сме ќе испаднеме..

Не ве разбирам искрено...

Не бидете ко навијачине на Реал бе...

У средата Пеп топ најјак,екипава супер...

Денес катастрофа,за нигде сме ќе испаднеме..

Не ве разбирам искрено...
Koj top be Pep u sredata individualno ja dobivme utakmicata protiv United koi nemozat dva pasa da svrsat.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Koj top be Pep u sredata individualno ja dobivme utakmicata protiv United koi nemozat dva pasa da svrsat.

Не е Пеп реално крив што пола екипа беше деконцентрирана и што не им се мислите на теренот..

Не е крив што основни пасови утињаше Алаба Данте Рибери...

Немa што да направи тука..

Не е Пеп реално крив што пола екипа беше деконцентрирана и што не им се мислите на теренот..

Не е крив што основни пасови утињаше Алаба Данте Рибери...

Немa што да направи тука..
Abe podolgo vreme imame problem, del e do Pep se nekoi glupi zamisli, del e do nekoi igrachi shto se kompleyno van forma. Alaba, Ribery, Goetze. Poslednive 11 utakmici samo ednas nemame primeno gol, odbranata beshe odlika na ovaa ekipa. Okej denes sfakjam teshko se igra bez motivacija ama imame problem vekje dolgo vreme go tvrdam toa. Mora da se smeni neso ili nema pak treble.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom