Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
10253784_613565282064423_8713563896850323507_n.jpg

Искрено, коа се дозна дека Пеп доаѓа мислев дека ќе имаат проблеми двајцата ќелави пошто и двaјцата имаат его до небото. Али очигледно го оставиле во подрум (сега за сега)(y)

^^ Може како поранешни играчи се разбираат... Замер стално дава 100% поддршка за тимот, заедно со Хави тој беше најголемото засилување за нас!

10253784_613565282064423_8713563896850323507_n.jpg

Искрено, коа се дозна дека Пеп доаѓа мислев дека ќе имаат проблеми двајцата ќелави пошто и двaјцата имаат его до небото. Али очигледно го оставиле во подрум (сега за сега)(y)

Замер посреќен од Пеп беше денеска,збудален беше при третиот гол...

Обседнат е и он со филозофијата на Пеп и двајцата се ко Даме и Питу...

Али Гоце пак го немаше денес....:pos:[DOUBLEPOST=1397089343][/DOUBLEPOST]Замер е роден победник ко Пеп,таква филозофијата имаат и двајцата....Пеп ти е само шпанската варијанта на Замер...

И Замер е мислам наклоент према офанзивна и доминантна игра наместо паркирање автобуси...

И уште нешто во врска со претходниот муабет. :icon_mrgr:
Борусија Дортмунд е тимот кој е доказ дека и со атрактивен и отворен фудбал може да се победи екипа која константно напаѓа, и дека бункерот не е 'must' решение против такви тимови.

И уште нешто во врска со претходниот муабет. :icon_mrgr:
Борусија Дортмунд е тимот кој е доказ дека и со атрактивен и отворен фудбал може да се победи екипа која константно напаѓа, и дека бункерот не е 'must' решение против такви тимови.

Дефинитивно....

Бункерот е уствари лошо решение,освен ако не си Интер од 2010 или Челзи 2012...Само тие две екипи и состави од поскоро минато по мое мислење можеа да издржат да се бранат 90 минути без да трепнат и тоа против екипа како Барса од тоа време..

Дортмунд е идеален пример....Па и Баерн од лани против Барса....Добар баланс меѓу одбрана и напад искомбиниран со јак пресинг е идеално решение против офанзивни екипи...

Замер посреќен од Пеп беше денеска,збудален беше при третиот гол...

Обседнат е и он со филозофијата на Пеп и двајцата се ко Даме и Питу...
Минус фризурите. :D
А мислам (ама сигурно сум грешка) во ЛШ после суспензија од жолти, секој нареден не значеше пак суспензија? :cautious:

Се мислам дека имав слушнато за такво правило. Шо знам, можи во голф беше. :D

Какво играчиште ви е Милер... нема важна утакмица да нема дадено гол.
A koga ke mi tekne pred debitantskata sezona za Baern po vtori ligi se m'knese, za toa kakov igrac e denes i za negoviot progres u kariera Van Gal e najzasluzen, kako go naseti negoviot talent alal vera, i voopsto za ona sto denes se Baern, osnovata ja postavi on.

A koga ke mi tekne pred debitantskata sezona za Baern po vtori ligi se m'knese, za toa kakov igrac e denes i za negoviot progres u kariera Van Gal e najzasluzen, kako go naseti negoviot talent alal vera, i voopsto za ona sto denes se Baern, osnovata ja postavi on.
Мислам дека бапна хет трик во 3та лига викендот и против Спортинг го викнаа за во ЛШ и тука збрца дебито.

Сега кога анализарам што се случува со модерниов фудбал и што е потребно за да оствариш константност сите математики ми викаат дека клучот е во играчите што потекнуваат од споствената академија. Ако направиш костур од нив лесно после се надградува тимот. Они се тие што ја знаат важноста на клубот, они се тие што нема да кукаат за се и сешто и нема парите и да си го доодработат договорот да им бидат во преден план. Преку глава ми е од играчи кои животна желба им се Реал Барса Манчестер.

Последно уредено:
prerazocaran sum od Gotse mi deluva na promas transfer nekako ne da igra slabo tuku preslabo ka prosecen igrac nema brzina se dvizi ka starec sut 0,vo BVB dur bese driblase pravese nekoi dobri asistencii momentalno nisto od ovie ne sum videl do sega bas na nieden natprevar,po aktiven e na Fb,Twiter... negoli na teren

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom