Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Искрено, коа се дозна дека Пеп доаѓа мислев дека ќе имаат проблеми двајцата ќелави пошто и двaјцата имаат его до небото. Али очигледно го оставиле во подрум (сега за сега)![]()
И уште нешто во врска со претходниот муабет.
Борусија Дортмунд е тимот кој е доказ дека и со атрактивен и отворен фудбал може да се победи екипа која константно напаѓа, и дека бункерот не е 'must' решение против такви тимови.
Минус фризурите.Замер посреќен од Пеп беше денеска,збудален беше при третиот гол...
Обседнат е и он со филозофијата на Пеп и двајцата се ко Даме и Питу...
A koga ke mi tekne pred debitantskata sezona za Baern po vtori ligi se m'knese, za toa kakov igrac e denes i za negoviot progres u kariera Van Gal e najzasluzen, kako go naseti negoviot talent alal vera, i voopsto za ona sto denes se Baern, osnovata ja postavi on.Какво играчиште ви е Милер... нема важна утакмица да нема дадено гол.
Мислам дека бапна хет трик во 3та лига викендот и против Спортинг го викнаа за во ЛШ и тука збрца дебито.A koga ke mi tekne pred debitantskata sezona za Baern po vtori ligi se m'knese, za toa kakov igrac e denes i za negoviot progres u kariera Van Gal e najzasluzen, kako go naseti negoviot talent alal vera, i voopsto za ona sto denes se Baern, osnovata ja postavi on.