Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Полош натпревар амин ,Баерн не е тоа тоа како што треба да биде поради ПЕПичка што состави без везе.

Pep vo 135 minuti nema resenie za bunker igrava na Mojsie.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ribery van forma totalno.

Реално гледано вас ви се затресе мрежата а нас не иако беше офсајд . Фластерот на Џонс допринесе да рибери излезе од форма а повремениот фластер на велбек на робен допринесе и он да излезе во форма. До сега едно панично исфрлање во аут од голман и тоа не го направи Де Геа. поз

Реално гледано вас ви се затресе мрежата а нас не иако беше офсајд . Фластерот на Џонс допринесе да рибери излезе од форма а повремениот фластер на велбек на робен допринесе и он да излезе во форма. До сега едно панично исфрлање во аут од голман и тоа не го направи Де Геа. поз
Ti si gledal nesto drugo,stom vikas deka Neuer panicno ja izbacil topkata.

Ti si gledal nesto drugo,stom vikas deka Neuer panicno ja izbacil topkata.

Ноер исфрли топка во аут, панично или не, не знам, ама Гигс погрешен играч видел како фластер на Робен, цело време Кагава удвојуваше, Велбек само еднаш се врати.

Како што изгледа на Баерн му е потребно да постигне гол за после тоа да почне да игра како што знае ( или пак да прими o_O ) :P
Ама во секој случај нека ни е со среќа пласманот во полуфинале на сите што навиваме за нив :vozbud:

Честитки, заслужено...само со овие играчишта мора похрабро да влегувате во дуелите, нешто како што запнавте после примениот гол.

Изгледа не планирале да се трошат на резултат што ги носи понатаму. Ама ко ги пецнаа по газето, се разлутија. :)
Давај Реал ваму сега :D

Честитки за пласманот понатаму. Да не ни шибнавте одма гол можеби ќе пружевме многу поголем отпор, ама едноставно не сецнавте со тој гол. Се гледаме за 2-3 години. :P

Честитки, со среќа понатаму иако со ваква игра не верувам да одбраните титула, ама можи двомечов неможе да биде мерило за наредните мечеви на Баерн ќе видиме. И од кое село е тој ретровизорот ваш исфрустриран дај кажете, да му пуштам еден поздрав на радио... :facepalm: Поздрав до наредна прилика.

Da im ebam semkata bunkerska,cuti sto vozvrativme vo sledniot napad.Od nisto nesto napravija.

A i vo aut izleze malku topkata,mada milisekunda bese vo prasanje a Valencia neprimetno ja zavlece.Kako brz voz bese.

Se otvori Manchester i odma promaja fucese.

Ribery bese stariot Ribery vo vtoriot del.Ovaa pas igra go kine,lici na igrac od regionalna liga.Mu ja pomati glavata na Jones vtorovo poluvreme so individualna igra.

Muller kako Muller,poima nemase ama taka toj ebe.

MANDZUKIC IZIGRA ZA SITE PARI!!!:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Rafinha bog,predobro otvara igra.

Gotze ne e vreden za spomnuvanje,ne zasluzuva ni 10minuti da igra.

Moja zelba e da prekine Pep so rotacii i taktiki,neka si ja sredi glavata i edno isto da igra.

Sammer carot!:love:

Dade Evra gol,ama cepot mu go otvorija.Site golovi od kaj nego.

Забележете ко го примивме голот, и Ноер тргна да се радува со нивните. :pos:
И тој ни го купија. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom